SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gösteri Var, Olay Yok!

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:04
Gösteri Var, Olay Yok!
A- A+ PAYLAŞ

Polis adaylarının toplumsal olaylara karşı müdahale gösterisi alkışlandı. Tatbikat adeta gerçeği aratmadı. 

Polis Haftası nedeniyle Malatya Park AVM’de, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri gösteri yaptı. Senaryo gereği, polise, sopa ve bıçakla saldıranların nasıl etkisiz hale getirildiği gösterildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan PMYO Müdürü İbrahim Azcan, “Polislik çok farklı mozaiğe sahip bir meslektir. Toplumsal olaylara karşı karşıya kalıyorlar. Narkotik operasyonunda mücadele ile karşı karşıya kalınabiliyor. Ama medyada toplumsal olaylar ön plana çıkıyor” dedi.

Gösteriyi izleyen Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ise, polis adaylarının toplumsal olayları önleme ve müdahale konusundaki gösteriyi ilgiyle izlediklerini ifade ederek tebriklerini iletti.

HAT SERGİSİ..

Polis Meslek Yüksek Okulu tarafından hat ve fotoğraf sergi açıldı.

Malatya Park AVM’de Polis Haftası nedeniyle açılan hat sanatı ve Osmanlı İmparatorluğu Döneminde Polis Teşkilatı fotoğraf Sergisi'nin 7 Nisan akşamına kadar gezilebileceği bildirildi.

PMYO Müdürü İbrahim Azcan, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, İş Kur İl Müdürü Vahap Toman, Malatya Park AVM Genel Müdürü Kemal Arslan, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile PMYO öğrencilerinin katıldığı serginin gezilmesinden sonra Malatya Park AVM önünde halk oyunları gösterisi sunuldu.

Etkinlikle ilgili bilgi veren PMYO Müdürü İbrahim Azcan, “Polis Haftası nedeniyle ilk etkinliğimizi Malatya Park AVM’de düzenledik. Teşkilatımız bir yaşına daha girdi. Bu nedenle polisin geçmişiyle ilgili de yeni nesile göstermek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

DARENDE'DE FİDAN DİKİMİ..

Bu arada Malatya’nın Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, ”Darendelilerle el ele olup hep birlikte etkinliğimiz bir hafta boyunca devam edecektir. Senin de bir ağacın olsun parolasıyla bu alana ağaç dikiyoruz. Öğrencilerle fidan dikerek yeşil anları çoğaltmayı hedefliyoruz. Darende de 3.sünü oluşturduğumuz polis hatıra ormanı geçtiğimiz yıl teşkilat mensuplarımızın yanı sıra kamu görevlileri ve yine öğrencilerin ve vatandaşlarımızın da desteği ile ağaçlandırmıştık. Ormanımızın bakımını yıl içerisinde yaptığımız çalışmalarla ormanımızı zenginleştiriyoruz. Şu ana kadar 5 bin 400 metre kare alana çam, kayısı,ardıç,meşe, ceviz ektik.Şimdi ise bin adet çam dikiyoruz. Burasını hem yeşillendirdik hem de vatandaşlarımızın hizmetine piknik alanı olarak da sunuyoruz. Darende ilçe merkezinde Darende Lisesi, Anadolu Lisesi, Birgül Lisesi, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve vatandaşlarımızın katkılarıyla 3 yıl içinde yaklaşık 3 bin adet fidan diktik" dedi.

Ağaç dikimine Emniyet Müdürü Salih Köken, Belediye Başkan Vekilleri Mehmet Karcı, Yaşır Çalık, Jandarma Komutanı Hacı Güneşli, Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Gürcü,AKP İlçe Başkanı Süleyman Şimşek Karakol Amiri Amir Cemil Şen, polisler ve öğrenciler katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız