SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gösteride Kan Aktı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin ilk uluslararası sirki olan Avrasya Sirki'nin Malatya'daki gösterisinde; bıçaklı akrobat hareketi gerçeğe dönüştü ve bir oyuncu karnından yaralandı.

Malatya'da İŞKUR Binası yanında gösterilerine başlayan Avrasya Sirki'ne Malatyalılar ilgi gösterdi. Akrobat gösterileri ile başlayan gösteride ise Türk bayrağı açan akrobatların gösterisi yoğun alkış aldı.

Bir akrobat ayakları ile üzerinde durduğu ve sırtı ile göğsünü dayadığı çivili tahtayı gösterisi öncesinde seyircilere gösterdi. Gösteri esnasında sırtını çivili tahtaya dayayan oyuncuya, bir başka bayan oyuncu elindeki 3 adet bıçağı yukardan karnına doğru attı. Ancak, gösteri esnasında bir bıçak oyuncunun karnından yaralanmasına neden oldu. Karnındaki akan kana aldırış etmeyen oyuncu, gösterisini sürdürdü. Oyuncu, beline ayrı bir çivili tahta koyarak, göğsüne koyduğu çivili tahtaya 2 kilolu şahısın çıkmasına karşın karın boşluğundaki kana aldırış etmedi. Aynı oyuncu, karnında akan kana karşın, dev yılanla gösterisini tamamladı.

Sirkin son gösterisinde ise sahneye kaplan ve aslanlar sahneye çıktı. Heybetleri ile demir korkulukların arkasındaki seyircilere korku salan Aslanlar, gösterilerinde seyircileri alkışladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız