SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Gösterilenle Yaşanan Başka!..''

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez, her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuklarını söyledi.

DANIŞMA TOPLANTISI..
MHP'nin 2007 yılı “merkez ilçe istişare toplantısı" Şelale Restaurant'ta Genel Sekreter yardımcıları Bülent Didinmez ve Recai Yıldırım, Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, Malatya Merkez İlçe Başkanı Cumali Gürhan, Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Özer, Merkez Karar Üyeleri İzzet Sarıbaş ve Saime Palancıoğlu,eski milletvekili Namık Hakan Durhan, , İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Başkanları Ve Yönetim Kurulları, Belediye Meclis Üyeleri Ve İl Genel Meclis Üyeleri, Eski İl Başkanları Ve İlçe Başkanları, bazı Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Başkanı Ekici, yaptığı konuşmada "AKP iktidarı döneminde bin yıllık kardeşliğimizi sorgulatan, toplum dokumuza husumet tohumları eken bir anlayışla yönetilen Türkiye, çok boyutlu ihanet ve tuzaklarla döşeli bir noktaya doğru hızla itilmektedir.

O kadar ki, Türkiye’nin temel değerleriyle çatışmayı hedef olarak seçen iktidar, milli kazanımlarımıza ancak işgal güçlerinin verebileceği zararların sahibi olmuştur.

Bugün artık Türk Milletini dış tesir ve müdahalelerden koruyacak sosyal, ekonomik ve kültürel güvenlik duvarları yıkılmaktadır."dedi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez de ülkenin içerisinde bulunduğu durumun analizini yaparak AKP'nin 1565 gündür iktidar olduklarını belirtti ve "Ülkede yaptıkları tahribatları anlatmama ne zamanımız ne de sabrımız yeter" dedi. Didinmez, "Kıbrıs AB’ ye peşkeş çekilmektedir,Kuzey Iraktaki Türkmen soydaşlarımız konusunda ,ülkemiz AKP İkrtidarının yüzünde kırmızı çizgi dışına çıkartılmıştır."diye konuştu.

ESOB'A ZİYARET..
Didinmez, beraberinde MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, İl Başkanı Ömer Ekici, Ülkü Ocakları Şube Başkanı Burhan Coşkun, eski milletvekili Namık Hakan Durhan ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti. Didinmez, ziyarette yaptığı açıklamada yapılacak seçimde tek başına iktidara gelmeyi hedeflediklerini belirtti.

Didinmez, "Gelişen olaylar karşısında her zaman birlik ve beraberliği ön planda tutuyoruz. Hedefimiz seçimde tek başına iktidara gelmek. Esnaf ve çiftçi perişan oldu. Gösterilenlerle yaşanılanları birbiriyle çelişiyor. İhracat yapılan değil, yapan ülke olmak için, esnafın, çiftçinin, memurun ve işçinin sorunlarını çözmek için tek başına iktidar istiyoruz" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin de, ülkenin omurgası konumunda bulunan esnafın seçim öncesinde hatırlanıp, seçim sonrasında unutulduğunu kaydetti. Keskin, "Esnaf, seçim sonrasında unutulmasın" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız