SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gotal: "Daha İyi Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-01-19 20:41:04
Gotal:
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un St. Gallen'den transfer ettiği forvet oyuncusu Sandro Gotal, hedefinin Süper Lig'de oynamak olduğunu söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan genç forvet, "İlk etapta Malatya şehrini çok güzel buldum. Takıma da yeni arkadaşlarımız, bizler geldik. Birbirimizi daha iyi tanımamız gerekiyor. Birbirimize alışmamız gerekiyor. Ama takım olarak daha iyi olacağımızı biliyorum" dedi.

Gotal, Türkiye'ye ilk gelişinin olduğunu ve bazı hedeflerinin olduğunu ifade etti.

Yeni Malatyaspor ile Süper Lige çıkmak istediğini kaydeden Sandro, "Hedefimde Süper Lig var. Mümkün olabilirse Yeni Malatyaspor ile birlikte Süper Lige çıkmak istiyorum. Eğer olmasa da başka şeyler düşünmek zorunda kalabilirim" diye konuştu.

"TAKIMIN İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM"

1461 Trabzon maçında forma giyen Gotal, performansıyla ilgili de değerlendirmede bulundu.

Gotal, performansının daha iyi olabileceğini belirterek, "İlk maçımı oynadım. Kendimden biraz memnunum ama daha iyi olabilirim" dedi.

Alima Yeni Malatyaspor'un çok kaliteli bir takım olduğunu dile getiren Sandro, "İyi bir takım. Takımda iyi futbolcular var. Futbolcular birbirlerine uyum sağlarsa daha iyi olacak. Stadımızı tanımıyorum. Duyduğum kadarıyla zemin iyi değilmiş ama takımın iyi olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sahalarında oynayacağı karşılaşmayla ilgili de değerlendirmede bulunan Gotal, "Kendi sahamızda ilk kez taraftarımızın önüne çıkacağım. Tabi ki heyecan var. Ancak ben 40 bin kişi önünde de futbol oynadım. 24 yaşındayım ve yeterince tecrübem var. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Herkes iyi bir maç bekleyebilir" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yunus (8 yıl önce)
    bir malatya takımının "profesyonel yönetim" görme olasılığı var mıdır, ben 90'ların başından beri verha belediye eline bırakılan takımlar hatırlamaktayım. <>
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur TÜRKAN (8 yıl önce)
    Sanırım Oyuncuya Hedef Olarak Süper Lig Denmiş ! Oyuncu Bayağı Bir Kendini Süper Lige Adamış Hayırlısı Olsun.İlk Maç Kadarı İle Kalitesini de Gösterdi Kendini Kanıtlayabilirse Zaten Türkiye'de Kendine Yer Bulur..
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    bu çocuğu kaparlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (8 yıl önce)
    Malatyasporun daha iyi bir yere gelebilmesi için profesyonel bir yönetime bırakılması lazım. Başka alternatif yok.
    0
    0
    Yanıtla