SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gözaltı' Kursu Tamamlandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerinden katıldığı, Adıyaman'da yapılan 'Terörle Mücadelede Yakalama ve Gözaltına Alma Yöntemleri' kursuna katılan ve başarılı olan polislere sertifikaları verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordine ettiği ve Adıyaman Valiliği toplantı salonunda yapılan kursa, Vali Ramazan Sodan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, emniyet müdür yardımcıları ve kurs alan polis memurları katıldı.

Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Malatya, Mardin, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinden toplam 20 kişinin katıldığı kurs 4 gün sürdü.

Açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici kurs ile ilgili bilgiler vererek, kursun verimli geçtiğine işaret etti.

Vali Ramazan Sodan, polislik mesleğinin kutsal bir meslek olduğuna ve polislerin halka sevgi ve şefkatle yaklaşması gerektiğinin altını çizdi.

Vali Sodan, "Devlet halkının zorda olduğu dönemde devletliğini gösterir. Eğer bir vatandaş zorda veya sıkıntıda iken devlet o vatandaşının elinden tutuyor ve ona sahip çıkıyor ise devletliği o zaman belli olur. Polisler kutsal bir meslektir. Polislerin devletin şefkatli yüzünü halkımıza gösterilmesi gerekir. Halkımızın devletinden memnuniyeti ve halkın huzuru için çalışılmalıdır. Bu aldığınız eğitimler ile birlikte görevlerinizde daha da başarılı olacağınıza inanıyorum. Polisin eğitim alması suç ve suçlularla mücadelede daha etkin olunmasını sağlar" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ramazan Sodan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici ve emniyet müdür yardımcıları kursa katılan polislere başarı sertifikalarını verdi. Bunun yanında kursa eğitimci olarak katılan kişilere de teşekkür belgesi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız