SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözaltında Esrar Pazarlığı!..

A- A+ PAYLAŞ

Jandarma köydeki hint keneviri operasyonu yaptı, 3 kişiyi yakaladı. Gözaltındaki şahıslardan birini “esrar” müşterisi aradı ve anlaşma yapıldı, buluşmaya gelen 2 kişi daha böylece yakalandı.

Jandarma’dan verilen bilgiye göre; Pütürge ilçesi Pazarcık Köyü Gamiran Mezrası’nda M.K. adlı şahsa ait tarlaya, esrar elde edilen hint keneviri bitkisi ekildiği bilgisi üzerine, jandarma mahkeme kararıyla arlada denetim yaptı. Tarlada 1873 kök hint keneviri bitkisi bulunurken, o sırada tarlada olan S.Y., E.S. ve N.E. adlı şahıslar da gözaltına alındılar. E.S.’nin el çantasında da kağıda sarılı kenevir tohumu bulundu. Bu şahısların sorgusu sürerken, N.E.’yi, iki şahıs telefonla arayarak, esrar almak istediklerini bildirdiler ve jandarmanın dinlemesinde 3 büyük, 1 küçük altın karşılığı esrar satışı için köy girişindeki akaryakıt istasyonunda buluşmayla takas anlaşması yapıldı.

Esrar almak için belirtilen yere gelen D.D. ve R.İ. adlı şahıslar da jandarma tarafından yakalandı. Tarlada yakalanan 3 şahıs ile bu kişilerden esrar almaya gelen 2 şahıs hakkında soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız