SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözaltındaki 72 Erbaş ve Er de Adliye'de

0
Güncellendi - 2016-07-19 19:45:51
Gözaltındaki 72 Erbaş ve Er de Adliye'de
A- A+ PAYLAŞ

Silahlı Kuvvetler içerisinde bir grubun darbe  girişimi kapsamında 2. Ordu Karargâhında gözaltına alınan erlerden 72 tanesi Malatya Adliyesine çıkartıldı.

2. Ordu Komutanlığı Karargahında, darbeci grubun yaklaşık 10 saat polisle girdiği silahlı çatışmalar esnasında, karargahtan kaçarak polise teslim olan ve haklarında gözaltı işlemi yapılan erler geniş güvenlik önlemleri altında akşam saatlerinde Malatya Adliyesi'ne getirildi.

Büyükşehir Belediyesi’ne ait iki ayrı belediye otobüsü ile tutulmuş oldukları Emniyet biriminden alınarak getirilen toplam 72 erin darbe esnasında kendilerine verilmiş olan emirlerin, emirlerin kimler tarafından ve nasıl verildiği, darbe girişimi esansında karargahta bulunan komutanların kimler olduğu gibi soruların sorulacağı öğrenildi.

Erler, darbeci grubun polisle giriştiği çatışma esnasında ellerindeki silahları ve mühimmatları dolaplara kilitleyerek polise teslim olmuşlardı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

mmr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız