SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözde'de Basına Yüzde 50 İndirim

0
Güncellendi - 2016-07-02 16:45:01
Gözde'de Basına Yüzde 50 İndirim
A- A+ PAYLAŞ

Gözde Sağlık Grubu ile basın arasında protokol imzalandı. Bu protokole göre, sarı basın kartı olan basın mensupları ile aileleri Gözde Sağlık Grubuna bağlı hastanelerde yüzde 50 daha az fark ücreti ödeyerek, sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.

Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürlüğü görevine geldikten sonra birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Nihat Abacı, bunlara bir yenisini daha ekledi. Gözde Sağlık Grubuyla yapılan görüşmede, sarı basın kartı olan basın mensuplarının sağlık hizmetlerinden faydalanırken yüzde 50 daha az fark ücreti ödemeleri konusunda protokol imzalandı.

BİK Müdürü Nihat Abacı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Özellikle Gözde Grubuna bugünkü basın mensuplarına verdiği iftardan dolayı teşekkür ediyorum. Önemli bir günde iftar verdiler. Önemli bir günde protokolü imzalayacağız. Özellikle bugünün Kadir Gecesi olması sebebiyle herkesin Kadir Gecesini tebrik ediyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum. Basın İlan Kurumu ve Gözde Grubu arasına bir protokol imzalayacağız birazdan. Buda sarı basın kartı taşıyanlara Gözde Grubunda Sağlık alanında yararlanmaları halinde fark ücreti olarak yüzde elli indirim uygulayacağız. Bu büyük bir avantaj bu nedenle gözde grubuna teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz basın çalışanları zor şartlarda görevlerini ifa ediyorlar. Hele de farklı branşlaşmanın olmadığı Anadolu'da basın mensupları genelde asgari ücretle maaş alıyorlar. Bu nedenle imkanları çok iyi olmadığı için sağlık imkanlarından da yararlanmaları konusunda istişarelerde bulunduk. Sarı basın kartı taşıyan meslektaşlarımızın eş ve çocukları Gözde Grubuna başvurdukları zaman fark ücretini yüzde elli ödeyecekler. Bu nedenle gözde grubuna teşekkür ediyorum. Bu konuda teklifimize olumlu cevap veren gözde grubu yetkililerine tekrar teşekkürü borç bilirim. Protokolümüzün hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ise, “Değerli basın mensupları sektörünüze bir vefa borcu olarak Gözde Sağlık Grubuna ait hastanelerde alınacak tüm fark ücretlerinde yüzde elli indirim ile ilgili bir protokol imzalamak düşüncesi hasıl oldu. Bizde memnuniyetle kabul ettik. Hakikaten fazlasıyla hak eden bir meslek grubusunuz. Biz, sizleri benim mesleğim olan hekimlikle çok bağdaştırıyorum çok benzetiyorum. Her iki meslekte çok yoğun fedakar çalışma gerektiriyor. Gecesi gündüzü olamayan meslek grupları bu yüzden sizleri en fazla biz anlarız. İnşallah hayırlı uğurlu olur diye düşünüyorum” dedi.

İFTAR YEMEĞİ..

Bu arada Gözde Sağlık Grubu, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak iftar yemekleri düzenleyen Gözde Sağlık Grubu, Gözde Sıtmapınarı Hastanesi’nde iftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İftar yemeği sonrası konuşan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen hain terör saldırısını kınadı.

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacın olduğunu dile getiren Karaman, “Bu sene iftar yemeğini böyle bir mübarek güne, Kadir Gecesi'ne denk gelmesi için özellikle uğraş verdik. Hem Cuma olması hasebiyle hem de Kadir Gecesi hasebiyle tabiri caizse iki bayramı birlikte kutlama fırsatımız olacaktı. Ama maalesef İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki o menfur terör saldırısından dolayı bu bayram havamız matem havasına bürüdü. Malumunuz sevinçler paylaşıldıkça artar üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Bu günkü birlikteliğimizin de bu üzüntümüzün azaltılması için bir nebzede olsa bir vesile olmasını dilerim. Ülkemiz gerçekten sıkıntılı süreçlerden geçmekte. Her zaman olduğundan daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ayrılıkları bir kenara bırakıp ortak paydamız olan hepimizin en değerli varlığı olan vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ve bekası adına bu ortak payda altında birleşip kenetlenmemiz gerekir” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, “Gözde Sağlık Grubunun düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde birlikteyiz, beraberiz. Geleneksel olarak düzenlenen bu iftarın bugünkü iftarın ayrı bir özelliği ayrı bir güzelliği var. Kadir Gecesi olması. Ülkemiz çok zor günler yaşamaktadır. Bu Kadir Gecesi nedeniyle Yüce Yaratan'dan ülkemize hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ederken Gözde Sağlık Grubuna teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İftar yemeğine; Basın İlan Kurumu Müdürü Nihat Abacı, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, hastane yetkilileri ile basın mensupları katıldı.

Bülten

gözde

gözde2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız