SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gözden Çıkarma Yok'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın gözden çıkarıldığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Parti binasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran ve bazı ulusal gazetelerde çıkan haberlerde aralarında Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın da bulunduğu 16 ilin belediye başkanının gözden çıkarıldığına ilişkin yapılan haberlerin doğru olmadığını belirtti.

Yılmaz, "Aday adaylarıyla ilgili görüşmeler devam ediyor. 4 Ocak'ta aday adaylarıyla ilgili parti temayül yoklaması Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapılacak. Demokratik yarış başlamıştır. Malatya belediye başkanımız Cemal Akın da demokratik yarışın içinde devam ediyor. Gözden çıkarıldı diye bir konu yok. Cemal Akın’ın aday gösterilmeyeceği ve gözden çıkarıldığına ilişkin Ankara'da da, burada da böyle bir açıklama yapılmadı" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız