SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözle Taciz!

A- A+ PAYLAŞ

Genç kadın polise başvurarak, yeğenini muayene için Devlet Hastanesi’ne gittiğinde, burada bir şahsın kendisini “gözleriyle taciz ettiğini” öne sürünce şahıs hakkında “Dengesiz Hareket” suçlamasıyla işlem yapıldı.

Devlet Hastanesi Poliklnik koridorlarında meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili ifadesi alınan 26 yaşındaki R.İ. adlı kadın, 40 yaşlarındaki C.D. adlı şahsın “kendisini gözleri ile takip ederek dengesiz” harekette bulunduğunu, elle ya da sözle tacizin olmadığını, sadece gözleri ile süzdüğünü öne sürdü. Bu şikayet üzerine ifadesi alınan C.D. ise suçlamayı kabul etmedi ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

TELEFONLA TACİZ İDDİASI..
Tecde’de oturan 30 yaşındaki A.G. adlı kadın, savcılığa başvurarak, 1 yıl önce komşusu olan 38 yaşındaki M.M. adlı şahsın bahçesine 3 gün süreyle kayısı toplamaya gittiğini, bu sürenin sonunda şahsın kendisine para vermek istediğini, komşuluk hatırına parayı almadığını, olaydan bir gün sonra şahsın kendisine bir adet 0539.. hatlı bir telefon hediye ettiğini, daha sonra bu telefona cinsel içerikli mesajlar çektiğini öne sürdü. M.M. gözaltına alındı.

“BABAM HASTA OLDU!.”
Polise başvuran 32 yaşındaki S.Z. adlı kadın da, yaklaşık 2 yıl önce tanışarak arkadaşlık yapmaya başladığı 45 yaşındaki R.Y. adlı şahsın evli olduğunu öğrenince ayrılmak istediğini, bu nedenle şahıs tarafından tehdit edildiğini, son olarak da R.Y.’nin oğlu 17 yaşındaki E.Y.’nin kendisini arayıp “Babam senin yüzünden hasta oldu” diyerek tehditte bulunduğunu öne sürdü. Polis baba-oğulu arıyor.

CİNSEL MESAJLAR..
Darende ilçesi Hacı Derviş Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki H.Ö. adlı bayan, ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak, 16 Şubat’tan bu yana kimin adına kayıtlı olduğunu bilmediği 0506.. nolu telefondan, 0546.. nolu telefonuna cevapsız çağrılar, uygunsuz cinsel içerikli mesajlar geldiği iddiasında bulundu ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız