SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözlemci ve Temsilciler Açıklandı...

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu, 2005-2006 sezonunda Süper Lig'de görev yapacak gözlemci ve temsilcileri açıkladı.. İşte gözlemci ve temsilciler..

Listede 33 gözlemci, 109 da temsilci yer alıyor.

Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak gözlemciler şöyle:
Ahmet Akçay, İbrahim Aksoy, Sefer Altuntaş, Mustafa Arslan, Ali Aydın, Cengizhan Bilgi, Galip Bitigen, Muhittin Boşat, İsmet Cengiz, Hasan Ceylan, Mehmet Çayan, Sabri Çelik, Mahmut Çetiner, Ünsal Çimen, Yahya Diker, Necdet Erdilek, Musa Eryılmaz, Osman Erdal Fırat, Halit Gerçeker, Seyfi Gözaydın, Murat Ilgaz, Ahmet İbanoğlu, Mustafa Kalkandelen, Yavuz Karaozan, Mekki Keskin, Burhan Koçak, Engin Kurt, Alican Lakot, Sebahattin Şahin, Doğan Şen, Kadir Tozlu, Taner Yalçındağ, Ergül Yücedağ.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız