SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözler Hatay'da...

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:58:07
Gözler Hatay'da...
A- A+ PAYLAŞ

Hatayspor ile Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek finalinde bugün deplasmanda yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında gerçekleştirdiği antrenmanla başlayan Yeni Malatyaspor’da keyifler yerinde.

Yeni Malatyaspor Hatayspor’a karşı iç sahada elde ettiği 1-0′lık galibiyetle ikinci maç için önemli bir avantaj yakalarken,rövanş karşılaşmasının seyircisiz oynanacak olmasının avantajını kullanmak istiyor.

Hatayspor - Yeni Malatyaspor maçı bugün saat 16:30'da başlayacak.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Bu arada bugünkü maçı yönetecek hakem kadrosu da açıklandı. Maçı İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Tayfur Özkan yönetecek. Yardımcılıklarını Nihat Samuk ve Mehmet Kapluhan yapacak; 4. hakem ise Osman Yiğit Uzer.

Yeni Malatyaspor "NASIL TUR ATLAR"... 

Her türlü beraberlik ve bir farklı yenilgiler ya da Yeni Malatyaspor’un galibiyeti tur atlamasına yetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız