SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözler Kongrede..

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor’da gözler 8 Ağustos’ta yapılacak olan olağanüstü genel kurula çevrilirken, Malatyalı iş adamı Cengiz Günaydın, adaylık sürecini değerlendirmek üzere iş adamı arkadaşlarıyla bir toplantı yapacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz yıl Malatyaspor’a başkan adaylığını açıklayan ancak Kongre günü yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle seçime girmekten vazgeçen Malatyalı İş adamı Cengiz Günaydın, “Malatyaspor oldukça zor bir durumda mutlaka birileri bir şeyler yapmalı, bizlerde bu anlamda İstanbul da kendi arkadaşlarımızla bir araya gelerek, Malatyaspor’ u bulunduğu bu konumdan çıkarabilecek bir yönetim oluşturabilir miyiz diye bir toplantı yapıyoruz, Özellikle Malatya’dan kulübü almamız yönünde bazı görüşmelerimiz oldu. Ancak net kararımızı önce kendi aramızda daha sonrada Malatya’ da yapacağımız görüşmelerden sonra vereceğiz” dedi.

Günaydın, Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumdan bir ya da birkaç kişinin sahipleneceği bir yönetimle kurtulamayacağını söyleyerek, “Sonuç itibariye biz veya başkası Malatyaspor için aday da olur kulübü de alır ama burada önemli olan Malatya şehrinin ve Malatya’daki mülki amirlerin Malatyaspor’a nasıl baktığıdır. Güçlü bir yönetim oluştuğu ve Malatya’nın ileri gelenlerinin tam destek vermesi halinde Malatyaspor hak ettiği yere döner. Biz eğer olursa ki adaylık sürecimizde herkesin desteğini almak için görüşmelerde bulunacağız bu anlamda Sayın Hikmet Tanrıverdi aday olmamız halinde bizi dışarıdan destekleyeceklerini söyledi. Biz de tüm şartları kendi aramızda değerlendirdikten sonra karar vereceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız