SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözler Olağanüstü Kongrede

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:59
Gözler Olağanüstü Kongrede
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da yönetimin idari ve mali yönden ibra edilmesinin ardından gözler bu ay içerisinde yapılması beklenen olağanüstü genel kurula çevrildi. 

6 yıllık özlemin ardından bu yıl PTT 1. Ligi'ne yükselen Yeni Malatyaspor'da yeni yönetimin başında kimin olacağı merak konusu olmaya başladı. Adil Gevrek ve arkadaşlarının idari ve mali yönden ibrasının ardından, takımın yeni sezon için başında kimin olacağı yönünde haberler çıkmaya başladı. 

Yeni Malatyaspor'da göreve devam edip etmeyeceği merak konusu olan Adil Gevrek, mali kongre sonrası 'Yeniden aday olacağım' diyerek, söylentilere son noktayı koydu. Güçlü bir yönetimle yoluna devam etmek isteyen Gevrek, bu noktada görüşmelerini sürdürüyor. İlk görüşmesini Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile yapan Adil Gevrek'in yeni sezonla ilgili plan ve proje yapmaya başladığı öğrenildi. Başkan Çakır'dan tam destek sözü alan Gevrek'in birkaç görüşme daha yaparak, Yeni Malatyaspor'a destek arayacağı bildirildi. 

Bir dönem Süper Lig ekibi Eskişehirspor'da Kulüp 2. Başkanlığı görevinde bulunan Malatyalı iş adamı Mehmet Akman'ın, Yeni Malatyaspor için göreve hazır olduğu öğrenildi. Her defasında Yeni Malatyaspor için yönetim oluşturmak istediğini yakın çevresine ifade eden Akman'ın birkaç gün içerisinde Malatya'ya gelerek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir görüşme yapacağı ve yönetime talip olduğunu açıklayacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız