SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözler Yönetimde

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:46:57
Gözler Yönetimde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’da, gözler yönetim kurulunun teknik direktör Özcan Kızıltan ile yapacağı toplantıya çevrildi. 

Spor Toto 2. Lig'in 14. haftasında Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmada Tarsus İdman Yurdu’na 2-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da, yönetimin bir takım radikal kararlar alması bekleniyor. Alınan mağlubiyeti, maç esnasında ve sonrasında yaşanan olayları masaya yatıracak olan Yeni Malatyaspor yönetimi, daha sonra teknik direktör Özcan Kızıltan ile bir görüşme yapacak. Özellikle tecrübeli teknik adama art arda alınan başarısız sonuçlarla ilgili hesap sormaya hazırlanan yönetimin, bazı futbolcuları da performans ve hareketlerinden dolayı uyaracağı öğrenildi.

Öte yandan Yeni Malatyasporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdiler. Facebook üzerinden açıklama yapan taraftarlar, şu görüşlere yer verdi: “Bundan iki ay önce söyledik, hatta geçen hafta da söyledik. Önlem alınmazsa yine hüsran diye. Ama birçok kişi bizi eleştirdi ve kızdı. Yine söylüyoruz, Özcan Kızıltan ile bu yol yürünmez. Biran önce yapılması gereken yapılmalı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız