SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gözlerindeki Parıltılarda Görüyorum"

0
Güncellendi - 2018-01-10 02:08:46
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP  Battalgazi Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Ebru İnanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, İnanç’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Bizde görev değişikliği, bayrak yarışı gibidir” dedi.

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç’a başarı dileklerinde bulunarak, “Kadın kolları başkanımızın seçim sürecinde göstermiş olduğu performanstan dolayı başarısını kutlama ve yeni görevinde başarılar dilemek için burada bulunuyoruz. Ben bu hususta sayın kadın kolları ilçe başkanımızı tebrik ediyorum, görevinde başarılar diliyorum. Kendisiyle birlikte seçilen arkadaşlarımızın hepsini kutluyorum ve bu önümüzdeki süreçte bütün arkadaşlarımıza başarılar dilerken, geçtiğimiz dönemde görev alan tüm kadın kollarındaki, yönetim kurulundaki başta başkanımız olmak üzere onların şimdiye kadar yapmış olduğu çabalarından ve emeklerinden dolayı kutluyorum ve onlara da teşekkür ediyorum. Tabii bizde görev değişikliği, bayrak yarışı gibidir. Bir bayrağın diğer yarışçılara devri söz konusudur. Dolayısıyla yarış devam etmekte, yarışın bütün fertleri bu partinin içerisindedir. Dolayısıyla görevdeki değişiklik bayrak değişikliği olarak görmemiz gerekir. Yeni arkadaşlarımızda, yeni bir heyecanla inşallah Battalgazi’de hakikaten yüzde 80 civarında partimizin oy oranı var. Ben inanıyorum ki bu süreci bundan sonraki süreçte daha üste taşıma durumundayız. Zaten genel merkezimizin de bizim üzerimizdeki beklentileri, yüzde 90 ve üzerindeki oranı bize de ifade ettiler. Ben inanıyorum ki buradaki gençlik kollarımız olsun, kadın kollarımız olsun ve ana kadememiz olsun, hep birlikte el ele vererek bu oranı Battalgazi’de geçmişteki destanlara ek ilaveten yeni bir destan yazma noktasında bütün arkadaşlarımızın hem fikir olduğunu görüyorum, gözlerindeki parıltılarda da onu görüyorum. Ben tekrar yeni seçilen kadın kolları başkanımıza ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

AKP Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın başkanım nazik ziyaretlerinizden ötürü öncelikle teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz Cumartesi günü Allah’ın izniyle kongremizin bitimi neticesinde görevimize geçtik yönetim kurulu ile beraber. Hızlıca faaliyetlerimize başladık. İnşallah en kısa sürede aldığımız bu bayrağı, daha yükseklere çıkarmak amacıyla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız