SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözönündeki Sahipsiz!

A- A+ PAYLAŞ

Kapatılarak İl Özel İdare bünyesine katılan Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü'nün Cengiz Topel Caddesi'ndeki Merkez binasının yan ve arka bölümünde yer alan Bekçi kulübesi, atölye, şoför odası ve Otopark alanı sahipsiz kalınca özellikle akşamın ilerleyen saatlerinde ayyaşların-berduşların toplanma merkezi oldu.

Ana binası Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne tahsis edilen alanın eklentilerindeki bakımsızlık ve ilgisizlik ciddi boyutlarda.Atölye ve bekçi kulübesinde bulunan (tesisat-malzemeler)harap cam-çerçeve kırılmış, tam bir mezbelelik halinde.

Bu duruma tepki gösteren mahalle sakinleri “ Mal sahibi durumunda bulunan Özel İdare Genel Sekreteri ile 2 Vali yardımcısının mezbelelik halde olan alanın hemen yanında lojmanlarının olmasına rağmen buraların özellikle de akşam saatlerinde hiç de hoş olmayan görüntülere sahne olması bizleri üzüyor. Gözönündeki bir devlet malı bu kadar mı sahipsiz kalır?” diyerek bu sorunun bir an önce çözülmesini istediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız