SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Yendi ve Play-Off'u Garantiledi

0
Güncellendi - 2016-03-05 19:56:53
Kızlar Yendi ve Play-Off'u Garantiledi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, deplasmanda Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor'u 2-1 yenerek, Play-Off'a kalmayı garantiledi.

Grubun lideri Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 16. haftasında deplasmanda ikinci sırada bulunan Kılıçaslan Yıldızspor ile Kayseri'de karşı karşıya geldi. Argıncık 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Ahmet Pakırcı, Mehmet Yeniay, Emre Özdirek hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmayı 2-1 kazandı. Puanını 45'e çıkaran ve liderliğini sürdüren mavi kırmızılılar, ligin bitimine iki hafta kala Play-Off'a kalmayı garantiledi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün gollerini 78. dakikada frikikten Burcu Çakır, 90. dakikada da Büşra Mutlukaya kaydetti. Kılıçaslan Yıldızspor'un tek golünü 69. dakikada Şerife Nur Birol attı.

"İNANDIK, BAŞARDIK"

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Başkanı Doğan Çelebi, sezon başından beri 2. Lige çıkacaklarına inandıklarını ifade ederek, "İnandık, başardık. Bu saatten sonra 2. Lig bize çok daha yakın" dedi.

Çelebi, sezona iyi başladıklarını ve iyi gidişi bugüne kadar sürdürdüklerini belirterek, "Biz, iyi bir takımız. Sezona iyi hazırlandık ve iyi başladık. Hedefimizi 2. Lig olarak belirledik. Bu hedef doğrultusunda da takım olarak kenetlendik. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Daha ligin bitimine iki hafta var ve biz Play-Off'u garantiledik" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

kr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız