SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe Çıktı, Yılmaz Hoca Düştü!

0
Güncellendi - 2017-06-05 03:00:01
Göztepe Çıktı, Yılmaz Hoca Düştü!
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig Play-Off Final maçında Antalya’da oynanan ve 120 dakikası 1-1 sona eren maçta penaltı atışlarında Eskişehirspor’u 4-3 yenerek Süper Lig’e çıkan 3’üncü takım olan Göztepe’de Teknik Direktör Yılmaz Vural, maçın bitiş düdüğünün ardından sevinçten gözyaşlarını tutamadı ve fenalıt geçirdi. Tecrübeli teknik direktör, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında "Çok şükür çok değerli hocalardan sonra ben de bu kulübün tarihine geçmiş oldum. Bu başarı tüm İzmir’in başarısıdır" dedi.

“Eskişehirspor’a geçmiş olsun diyorum”

2 gün oynanan bir maç olduğunu ifade eden Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “2 gün oynadığımız bir maç oldu. 4’ünde başladık, 5’inde bitirdik. İşin şakası bir yana. Ben geçen sene yine böyle bir Adana Demirspor ile final oynadım. Penaltılarla kaybetmiştik. Diğer tarafı da düşünüyorum geçen sene ben aynı durumdaydım. Çok üzülüyor insan. Koca bir sezonun emeği, bir sürü durum var. Eskişehirspor ve Mustafa Hocama geçmiş olsun diyorum ilk olarak” dedi.

“Bugünkü maçın hakimiydik”

90 dakikalık maçın 120 dakikaya uzadığını dile getiren Vural, “Sonuç olarak birimiz kazanacaktık bize nasip oldu penaltı atışlarında. Dolayısıyla onlara içimin acıdığını söylemek istiyorum. Bunu çok samimi olarak söylüyorum iş olsun diye söylemiyorum. Bize gelince 9 maçlık bir periyotta buradayım. Dolayısıyla yönetimin verdiği itici güç, taraftarın takımla ilişkisi kopmuş, oyuncuların öz güveni kalmamış bir ortamda geldik. Kademe kademe programla bugünkü maçın hakimiydik. Sanırım kazanması gerekeniydik ama penaltılara kadar geldik. Penaltılarla da olsa hak eden kazandı” diye konuştu.

“32 senelik antrenörlük hayatımda çalıştığım en onurlu oyuncu topluluğu”

Türkiye'deki teknik direktörlük kariyerine Malatyaspor'da başlayan Vural, Göztepeli oyuncuların 32 senelik antrenörlük hayatında çalıştığı en onurlu oyuncular olduğunu dile getirdi ve konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çalıştığım en delikanlı grup. Bakın bu kadar net söylüyorum. Bu çok nemliydi. Çünkü bir antrenör gelmiş, geçmiş antrenörün tarzı farklı. Bize adapte olacaklar, bizim tarzımız farklı derken bir bocalama dönemi geçirdiler ama çok şükür Göztepe taraftarıyla kurduğumuz ilişki bizi bu durumlara kadar getirdi. Bu takım 4 maç arka arkaya da kaybetti. Hiç benim dönemde ağzını açıp da kötü bir söz taraftardan gelmedi. Başlarken oyuncularım Olimpiyat’ta oynansın maçlar diye çok ısrar ettiler. Hayır dedim, onlardan kaçmayacağız, onlarla birlikte biz bu işi kurtaracağız dedik ve sonuç olarak çok tasarladığımız ve düşündüğümüz şeyler hayata geçmiş oldu.”

"Bu başarı İzmir'in başarısıdır"

Göztepe’nin amatör kümeye kadar düştüğünü ifade eden deneyimli teknik adam Vural, “Göztepe ama kendinden hiç taviz vermedi. Kendi onurundan, kendi gururundan hiç taviz vermedi. Amatör maçlarda böyle kalabalığın olduğu bir takım. Enteresan bir aidiyet duygusu ve beni en mutlu eden şey. Çok şükür çok değerli hocalardan sonra ben de bu kulübün tarihine geçmiş oldum. Bu başarı tüm İzmir’in başarısıdır. Bugün aramızda Valimiz, belediye başkanlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, tüm İzmir buradaydı. Biz kutlamaları yaparken, daha önce Güzelyalı’dan Konak’a kadar olan bölümü meşalelerle aydınlatırken, bu devam edecek Karşıyaka’ya kadar dönecek. Eskiden biz Karşıyaka’ya nazire olurcasına yaparken, şimdi onlarda bizimle beraber. İnanıyorum ki şimdi o sahilde de meşaleleri yakmıştır. İzmir moral buldu. Buna bir sportif başarı olarak bakmayın. İzmir’in çok ihtiyacı olan bir başarıydı. Bizim Altay ile aramızdaki dostluk en iyi seviyeye gelecektir. İnşallah bu başarı neden olur. Sanırım bu başarımıza Türkiye’nin büyük bir bölümü de ortak olmuştur” dedi.

“Oyuncular toplantıyı bastı”

Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın basın toplantısı devam ederken sarı-kırmızılı oyuncular toplantıyı bastı. Oyuncularını karşısında gören deneyimli teknik adam kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Oyuncuların sevincine ortak olan Yılmaz Vural daha sonra basın toplantısını sona erdirdi.

Antalya, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Codi44 (6 yıl önce)
    Nedense göz göz gelsin demiştik..geldi...sevindik. ..trt seneyede es esin maçlarını coşkuyla anlatirsin??
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Başarılar GÖZ. GÖZ. göztepe başarılar yılmaz hocam umarım başarılarımız devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Merak ediyorum bu maça ferilecek cezayı gerçekten
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yılmaz hocama ve Göztepeye hayırlı olsun.Eskişehir Süper ligi hak etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    göztepe spora süper liğ hoş geldi hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Göztepe yi tebrik eder hosgeldin diyorum, yıl 2000 berebar çıkmıştık süper lige, yıl 2015 beraber PTT 1. Lige çıktık yıl 2017 beraber tekrar süper ligdeyiz artık ikisinide burada kalma vakti geldi ☺
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Aylardır eskisehirin amigolugunu yapan trt'ye, tüm maclarda cirkefligini hiçbir zaman bırakmayan hürriyet efendiye, hesaplarimi yaptım bu ligi lider bitireceğiz diyen denizliye, Türkiye kupasını şehrin de oynatip maçı katleden es es seyircisine burdan malatyadan kocaman geçmişler olsun diyoruz. Seneye tff 1.ligde başarılar es es. Kaderin de üstün de kader vardır. Kalbiyle yüreği bir renkleriyle adasimiz göz göz hakettiğin lige hoş geldin. Malatyadaki maçta bu maçı biz alacaz ama beraber cikacaz demiştim şükürler olsun ki gerçek oldu.Tebrikler yılmaz hocam tebrikler göztepe...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Hoş geldin goztepe yılmaz Vural gibi teknik direktör zor gelir eş es kalecisi bofen için harekete geçmek lazım malatyada büyük başarı yakalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Arkadaşlar kimse irfan buz kadar içten gönülden sevinemez adam malatayalıdan daha malatyalı sevindi emeğini inkar edenler vay şuydu vay buydu diyenler seni 5 puandan alıp elindeki sütçü beygirleriyle playof kapına getirdi 2 yıldada direk süper lige çıkarttıı bizim yönetim neyaptı sırf satmadı diye süoer lige çıkarttı diye adamı gönderdi bülent korkmaz eetuğrul sağlam o bu şu kimi getirirsen getir sen doğru tranfer yapmazsan hocanın istediği topçuyu almazsan swbeye bankasyada görüşürüz bu taaftar içibdeki döneklerede diyorum irfan buza imparator diyenler büyük hoca diyenler nerde işiniz bitti irfan hoca işbilmezmi oldu ayıp önce insanlığımızı kaybetmeyelim irfan hocam allah işini gücünü rastgetirsin yolunda kısmwtinde açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • mete (6 yıl önce)
    sanki bir göztepeliymişiz gibi sevindik..buradan eskişehirsporlu semih'e tarık'a hürriyet'e spiker kerem öncel'e hareket çekiyorum onlar anladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (6 yıl önce)
    Helal sana hocam. Ta başından beri Göztepe çıksın istiyordum. Eskişehir gibi züppe bir takımı eleyip çıkmak daha bir güzel oldu:)
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Hocam bir fanatik Malatyasporlu olarak sizinle gurur duyuyoruz sizi ve renktaş Göztepe camiasını tebrik ederim süperlige hoş geldiniz inanıyorum ki bir Malatyaspor bir Göztepespor taraftarıyla camiasıyla bu ligin olmazsa olmazıdır
    0
    0
    Yanıtla