SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe-EYMS Maçının Biletleri Satışa Çıktı

0
Güncellendi - 2018-05-02 14:38:06
Göztepe-EYMS Maçının Biletleri Satışa Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 32.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, İzmir Bornova Stadı'nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in iki yeni ekibinin karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu.

Süper Ligin 32.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, 7 Mayıs Pazartesi günü 20.00'da deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 31 haftada 10 galibiyet, 9 beraberlik, 12 mağlubiyetle 39 puan toplayarak, haftayı 11.sırada tamamladı. Göztepe ise 31 hafta sonunda 13 galibiyet, 8 beraberlik, 10 mağlubiyet ile 47 puan toplarken, 6.sırada yer aldı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1.Lig'den Süper Lig'e yükselen iki takım, 7 Mayıs Pazartesi günü 20.00'da Bornova Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Bilet fiyatları şöyle:

VIP Tribün: 200 TL + 16 TL Hizmet Bedeli

Numaralı Tribün: 100 TL + 9 TL Hizmet Bedeli

Kuzey Kale Arkası: 15 TL + 1,5 TL Hizmet Bedeli

Misafir Tribün: 20 TL + 2 TL Hizmet Bedeli

Göztepe Spor Kulübü, engelli taraftarlar için şu açıklamada bulundu: "Bilindiği üzere  kulübümüz Bornova Stadyumu'nun kapasitesi gereği 48 olan engelli tribün kapasitesini sezon başında 96'ya çıkarmıştır. Engelli taraftarlarımıza daha iyi hizmet vermek adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan kulübümüz bilet dağıtımında da bazı düzenlemelere gitmiştir. Buna göre evimizde oynayacağımız ilk maç olan Kardemir Karabükspor maçından itibaren bilet temini Atatürk Stadı passolig gişeleri yerine kulüp binamızın altında bulunan GÖZGÖZ Güzelyalı Mağazamızdan yapılacaktır. Bilet almak için gerekenler: 1-Başbakanlık Engelli Kartı, 2-Vizesi dolmamış Göztepe Passolig Kartı, 3-Bir kişi en fazla 3 engelli bilet işlemi yaptırabilir. Taraftarlarımız, Engelli Kartı ve Passolig Kartının fotokopisi ile kulüp binamızın altındaki GÖZGÖZ Mağazası'na gelerek maç biletlerini alabilirler."

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız