SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe- EYMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2018-05-03 14:51:32
Göztepe- EYMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 32.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, 7 Mayıs Pazartesi günü 20.00'da İzmir Bornova Stadı'nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek.

  Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Ligin 32.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre, 7 Mayıs Pazartesi günü 20.00'da Bornova Stadı'nda oynanacak olan Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi'nden Süper Lig Hakemi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi'nden Süper Lig Yardımcı Hakemleri Alpaslan Dedeş ile Erdem Bayık yapacak. Mücadelede Trabzon Bölgesi'nden A Klasman Hakemi Bülent Birincioğlu dördüncü hakem.

  Süper Ligin 32. haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

4 Mayıs Cuma

20.00 Medipol Başakşehir-Demir Grup Sivasspor: Yaşar Kemal Uğurlu

5 Mayıs Cumartesi

16.00 Kardemir Karabükspor-Atiker Konyaspor: Özgür Yankaya

19.00 Trabzonspor-Kasımpaşa: Ümit Öztürk

19.00 Aytemiz Alanyaspor-Osmanlıspor: Cüneyt Çakır

6 Mayıs Pazar

16.00 Fenerbahçe-Bursaspor: Fırat Aydınus

16.00 Gençlerbirliği-Antalyaspor: Halis Özkahya

16.00 Beşiktaş-Kayserispor: Barış Şimşek

19.00 Teleset Mobilya Akhisarspor-Galatasaray: Ali Palabıyık

7 Mayıs Pazartesi

20.00 Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor: Hüseyin Göçek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız