SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe EYMS'nin Eski Hocasını Aldı

0
Güncellendi - 2018-05-22 22:52:12
Göztepe EYMS'nin Eski Hocasını Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de sezonu 6. basamakta noktalayan Göztepe’de, Teknik Direktör Tamer Tuna ile yollar ayrıldı. Göztepe'nin Bayram Bektaş'la anlaşma sağladığı bildirildi.

TUNA İLE YOLLARINI AYIRDILAR..

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Uzun yıllar sonra çıktığımız Süper Lig'deki ilk sezonumuzda teknik direktörlük görevimizi üstlenen ve başarılı bir sezon geçirmemizde çok önemli katkılarda bulunan Tamer Tuna ile yapmış olduğumuz karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Tamer Tuna ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki mesleki kariyerinde başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz” denildi.

BEKTAŞ İLE ANLAŞMA

Bu arada, Tuna'nın ayrılmasının ardından Göztepe Teknik Direktörlüğü görevi için, geride bıraktığımız sezonda Türkiye 1. Ligi ekibi Ümraniyespor'u çalıştıran Bayram Bektaş'la anlaşma sağlandığı, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme yapıldığı bildirildi.

EYMS'DE GÖREVE GETİRİLMİŞ ANCAK..

Bektaş, 2016- 2017 sezonu transfer döneminde Türkiye 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilmiş, yaklaşık 1 ay sonra, ligler başlamadan görevi bırakmış, daha sonra Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük görevini İrfan Buz yeniden üstlenmişti.

EYMS'de göreve 10 Haziran 2016'da getirilen ve 2 Temmuz 2016'da görevi bırakan Bektaş, o dönem bu kararıyla ilgili olarak Yeni Malatya Gazetesi Muhabiri Ferdi Durdu'ya “Görevi bıraktığım doğrudur. Resmi bir sözleşme imzalamamıştık. Sadece sözel olarak bir anlaşma vardı. Bir ay önce bir anlaşma yaptık. Ancak, süreç istediğim gibi gelişmedi. Sağlıklı bir süreç görmedim. Beklediğimiz olmadı. Yönetimle karşılıklı olarak görüştük, anlaştık ve görevi bıraktım.” demişti.

Bektaş, Yeni Malatyaspor yönetiminin transferdeki yetersizliğinin istifa kararında etkili olduğu yolunda iddialar bulunduğu sorusu üzerine de “Kafamda bir sistem vardı. Bunu da kampa yansıtmak istiyordum. Ama bir şekilde transferler istemediğimiz nedenlerle gerçekleşmedi. Bu konuda da sağlıklı bir gelişme görmedim. Bu şekilde çalışmak istemediğimi yönetime ilettim. Onlar da beni bırakmak istemedi ama karşılıklı olarak görüşüp anlaşıp görevi bıraktım. Malatya kamuoyuna bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni Malatyaspor’a da bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.” diye konuşmuştu.

Bu gelişmelerden sonra, 2016- 2017 sezonu için İrfan Buz'la yeniden anlaşma sağlanmıştı.

Bu arada, Yeni Malatyaspor yönetiminin, 10 Haziran 2016'da tarihinde basına ilettiği, Bayram Bektaş’la sözleşme imzalandığı haberinin fotoğrafının da (aşağıdaki fotoğraf), Bektaş’ın aralarında resmi bir sözleşme olmadığını açıklamasıyla, ‘mizansen- kurgu’ olduğu ortaya çıkmıştı.

iha- malatyahaber.com- hurriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız