SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe Galibiyeti İçin Ne Dediler?

0
Güncellendi - 2017-05-01 02:07:11
Göztepe Galibiyeti İçin Ne Dediler?
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 30’uncu haftada sahasında Göztepe’yi 1-0 yenereken yakın rakipleriyle 5 puanlık fark avantajını sürdüren ve Süper Lige bir adım daha yaklaşan Evkur Yeni Malatyaspor’da büyük bir sevinç yaşanıyor.

Malatya İnönü Stadı’nda oynanan mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte yönetim, teknik heyet ve futbolcular saha ortasına kenetlenirken, galibiyeti taraftarlarla birlikte kutladılar.

Göztepe karşısında önemli bir galibiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor’a tebrik mesajları yağdı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda, “Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet alan lider Yeni Malatyaspor’umuzun teknik heyet ve futbolcularını tebrik ediyorum” dedi.

Malatya Valisi Mustafa Toprak ise “Malatyaspor'umuz Süper Lige çıkma yolunda önemli bir galibiyet aldı. Takımımızı ve camiayı kutluyorum. İnşallah "yeni lig yeni stadyum" çok yakın” ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, sosyal medya hesabı üzerinden, “Göztepe karşısında 3 puan alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Lider Evkur Yeni Malatyaspor’umuzu tebrik ediyorum” mesajını yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da, “Tebrikler Yeni Malatyaspor. Şampiyonluk yolunda alınan 3 puan tüm Malatya'nın yüzünü güldürdü” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Evkur Yeni Malatyaspor’a başarılar dileyerek, şunları kaydetti: “Şampiyonluk yolunda Göztepe karşısında çok önemli bir galibiyet alan lider Evkur Yeni Malatya Sporumuzu tebrik ediyorum. Ortak Sevdamız Evkur Yeni Malatya Sporumuz etrafında kenetlenerek tek yürek olan tüm hemşerilerimle gurur duyuyorum.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise “Şampiyonluk yolunda Göztepe karşısında önemli bir galibiyet alan lider Yeni Malatyaspor’umuzu tebrik ederim. Şampiyonluk yolunda başarılar” mesajını yayınladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Evkur Yeni Malatyaspor’umuza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • SELÇUK (6 yıl önce)
    Mustafak kardeşim sen kaç yaşındasın bilmiyorum.Ben tam 40 yıla yakın gurbette Malatyaspor'u takip ediyorum.Tribüne oynayan futbolculuğu eleştiriyorum Sadığın şahsına değil.3 defa Malatya sporun en önemli maçlarında resmen kendini attırdı.Göztepe maçı ve önceki iki maçı lütfen tekrar seyret.Taraftar olarak değil futbol sever olarak. Ondan sonra buradan yorum yap.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Sadığa laf eden selçuk ve abi siz cidden neyin kafadını yaşıyosunuz adamın dibş sadık için ne kınuşuyonuz neyin kafasını yaşıyonuz adam tekmeye kafa sokar 10 topun 7si sadıktan döner hala sadığa dil uzatanlar varsa senin takımında sadık azubıuike olmadı gördük sadığın ölüsü azubuikenin ölüsü bu takımımı sırtlar agzı olsn konuşuyo klavye kahramanlığı yapmayın aslanlar gibi oynayayan tooçulara laf etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (6 yıl önce)
    Sadık bu takımın demirbasidir. Burda sadiğa sallayanlarin hepsi elazığlı yemezler beyler. Sizin bu yazdıklarınızi kimse tinlamiyor. Onun için boşuna karıştırmaya çalışmayın ortalığı fasa fiso.Bu takım şampiyon olacak herkeste çatlayacak kahrindan. Özellikle de elaziglilar hiçbir zaman malatya şehri ile hiçbir zaman yarisamayacaksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (6 yıl önce)
    Sadık gereksiz konuştuğu için göztepenin sivas maçına eksik çıkmasına yol açaçak bir oyuncuyu maçtan attırdı. Özellikle son iki haftadır Azubuikenin form düşüklüğü ve havalı fakat yetersiz görüntüsü var.
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (6 yıl önce)
    sadık malatya için cok cok önemli sadıkın olmadıgı maçları gördük çok aradık bırakın elestiriyide destek olun Allah malatya sporumuza yardim etsin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut yılmaz (6 yıl önce)
    Takımı eleştirmeyi bırakın Allah için ya yeter artık sona yaklaşıldı siz olsanız ayaklarınız biribirine dolanır kolaymı her hafta aynı performans la oynamak sadık veya diğerleri yanlışta yapabilir ama artık takımı rahat bırakın asıl bizler takımı sabote ederiz yazık lütfen destek tam destek
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (6 yıl önce)
    Haftalardır buradan ısrarla yazıyorum.Sadık bu takımı sabote ediyor.Adamın futboldan başka sahada her şeyi deniyor.Takım ceza yermiş.Kartla atılırmış umurunda değil.Sürekli çenesi çalışan ve hakemlerle sürekli dalaşan ve Malatyaspor'a verdiği zararın haddi hesabı olmayan bu arkadaşı LÜTFEN KADRODAN çıkarın. Göztepe maçındaki hareketi de penaltıydı Allahtan hakem vermedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen size katılıyorum.bu takımın oyuncusu değil.tam bir saatli bomba.nerede ne yapacağı belli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen Elazığ lı yada Eskişehirspor lu sun
    0
    0
    Yanıtla