SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe Maçı Biletleri Satışta

0
Güncellendi - 2017-04-26 16:38:04
Göztepe Maçı Biletleri Satışta
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’in 30. haftasında oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe maçının biletleri satışa çıktı.

Şampiyonluk yolunda oldukça kritik müsabakalara çıkan Evkur Yeni Malatyaspor’da taraftarın talebiyle geçen hafta bilet fiyatlarında indirime giden yönetim, bu hafta kapalı tribün dışında fiyatlarda değişikliğe gitmedi. Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe maçı biletleri, kale arkası 3 TL, maraton 4 TL, kapalı tribün ise 10 TL olarak açıklandı.

Satışa sunulan biletlere taraftarın ilgi göstermesi bekleniyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bilet le bedava bir sigara parasi bile degil bileti bahane edip maca gitmeyen malatyaliyim demesin Herkesi maca bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİBABA (6 yıl önce)
    Futbol federasyonu aradım benim blok verilen cezayı sordum eğer benim hakeme ve yahut başka bir olaydan dolayı tespit edin varsa ben kendine 10 maç noter tasdikli ceza vericem dedim ama muhatap yok kendilerine Futbol federasyonu kulüp ve taraftarın bir halka olduğunu söyledim bu uygulamanın yanlış kim yapmışsa tespit edip onu cezalandırın böyle bir saçma bir şey yok uzun lafın kısası birilerinin yaptığının cezasını biz çekiyoruz Hiçbir zaman hakIarını aşma çünkü başkaIarının sınırIarına saIdırmış oIursun bizler Birini kötülemeye çalışmıyoruz asla Çünkü, başkasından önce kendimizi sorgulayarak.başlamalıyız.sonuç olarak maça gidemeyeceğiz üzgünüz .başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat K. (6 yıl önce)
    Bizim takımın, kalabalık seyircinin önünde oynayamadığı defalarca tescillendi . Bence stadın yarısına yakını dolsa yeter. Yoksa strese giriyorlar topçular. TV den izleyin bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    İlgi göstermemiz bekleniyor ancak bu ceza nedir böyle? Bulunduğumuz tribün ceza aldığı için giremiyoruz.Suçlu suçsuz bir oluyor. Neresi adaletli bu sistemin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu ceza malatyanin iyi gidisini engelenek
    0
    0
    Yanıtla