SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Göztepe Maçından Puanla Döneceğiz"

0
Güncellendi - 2018-05-03 15:15:16
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Adem Büyük, "Göztepe çok iyi bir ekip. Avrupa Ligi hedefleri var, bizden daha çok kazanmak zorundalar diye düşünüyorlar. O yüzden oradan puan ya da puanlarla döneceğimize adım gibi eminim. Böyle maçları daha çok seviyoruz diyebilirim. Umarım oradan mutlu bir şekilde döneriz" dedi.

  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelen Büyük, geride kalan Teleset Mobilya Akhisarspor maçı, önlerindeki Göztepe karşılaşması, ligdeki gidişat ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"GOL YOLLARINDAKİ ŞANSIZLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR"

  Ligin 31.haftasında sahalarında Teleset Mobilya Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldıklarını anımsatan Büyük, "Bizim çok rahat bir şekilde 40 puanın üzerinde olmamız gerekiyordu. Son Akhisarspor maçında da gördük ki gol yollarında yine bazı şansızlıklarımız devam ediyor. Artık şansızlık demekten yorulduk ama bunun başka bir açıklaması yok. Net pozisyonlarımız var. Rakibi küçümsemek adına bunları konuşmuyorum, iyi defans yaptılar. Kalecileri iyi bir maç çıkarttı. İki tane yüzde yüz pozisyon çıkarttı" diye konuştu.

"1 PUAN BİZİM İÇİN SEVİNDİRİCİ"

  Tecrübeli futbolcu, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında çok kritik anlarda gol vuruşu yapamadıkları anların olduğuna dikkat çekerek, "Rakibin durumu da önemli. Onlarda küme düşme hattından uzaklaşmak istedikleri için doğal olarak kendilerine böyle bir oyun stili seçmişler. Başarılı oldular diyebilirim. Bizim için sevindirici tarafı pozisyon vermeden maçı bitirdik. Sadece bir tane yan toptan konsantrasyon eksikliğinden dolayı verdiğimiz bir pozisyon var, onun dışında rakibimize pas yapma şansı bile vermedik. 90 dakika boyunca uzun toplarla etkili olmaya çalıştılar ama bunu başaramadılar. Rakibin durumuna baktığımızda kazansaydık bizim için daha iyi olacaktı ama bu maçları kaybetmemekte önemli. Çünkü kaybettiğimizde rakibimizle aynı puana sahip olacaktık, ikili averajda da önümüze geçmiş olacaklardı. Bu açıdan 1 puan bizim için sevindirici" ifadelerini kullandı.

"PUANLARLA DÖNECEĞİMİZE ADIM GİBİ EMİNİM"

  Ligde son 3 maçın kaldığını ve bu maçlarda en yüksek puanları toplamak istediklerini dile getiren Büyük, şunları söyledi: "Kalan 3 maçta futbolcu grubu olarak maksimumu vererek, en yüksek puanları almak istiyoruz. Ben 46-47 puanı görebileceğimizi düşünüyordum açıkçası ama şuanda baktığımızda biraz daha zor gibi görünüyor. Ama 44 puanı görebiliriz. En azından bu bizim için sevindirici olur."

  Büyük, ligin 32.haftasında Göztepe deplasmanına gideceklerini belirterek, "Çok zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Göztepe çok iyi bir ekip. Maliyetli bir ekip. Futbolcu kaliteleri yüksek. Her zamanki oyunumuzu onlar karşısında da sergileyeceğiz. O deplasmandan puan demeyeceğim, puanlarda alabiliriz. Çünkü onların Avrupa Ligi hedefleri var, bizden daha çok kazanmak zorundalar diye düşünüyorlar. O yüzden oradan puan ya da puanlarla döneceğimize adım gibi eminim. Çünkü bundan önceki deplasmanlarda da bu ekip neler yapabileceğini gösterdi. Böyle maçları daha çok seviyoruz diyebilirim. Umarım oradan mutlu bir şekilde döneriz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Kernekliali (5 yıl önce)
    Kendi evimizde Alanya ve Akhisardan zar zor bir puan alıyoruz.İlk maçta yine kendi evimizde yenildiğimiz göztepeden deplasmanda puan almaya gidiyoruz diye kafa yapıyor.Seneye takımda mutlaka budama yapmamız şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Adem Büyük son haftalarda durdu. Yürekli oyuncu ama onu frenleyen nedenler neler acaba. Tabi bu nedenleri sahaya yansıtmak Adem gibi bir oyuncuya yakışmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (5 yıl önce)
    Önümüzdeki sene şampiyonluğa oynamazsanız bende gelmeyecem maçlara..))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (5 yıl önce)
    Yensenizde yenilsenizde yanınızdayız bu takım bizim.küsmek ne için kime faydası var başka takımımızı var?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    HE YAWW HEE PUANLA DÖNERSİNİZ HER HAFTA SONU SİZİN YÜZÜNÜZDEN MORALİM BOZULUYOR DERT SAHİBİ OLACAM SİZİN YÜZÜNÜZDEN
    0
    0
    Yanıtla
  • Ş@mpiyoN (5 yıl önce)
    eğer puansız dönün bakalım daha da maçlara gelmem
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerek yok gitme zaten..Sizin gibi sonuç odaklı seyirciye de gerek yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)
    90 dakıka boyunca yürüyerekmi yenecekmiş...arda turanın malatya şubesi gibi...ben halısahada bir saatte bundan daha çok koşuyorum.paraya doymuş.bence seneye yollanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle zaten kendide durmaz takımdaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Baska kimi gönderelim başkan bey istiyorsunuz ki her topu aldimi dool atalim rakip ot yolmuyor onlarda oynuyor hiç bir taraftar bu kadar takimi Küçümsemez
    0
    0
    Yanıtla