SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe Maçının Hakemi Şahan

0
Güncellendi - 2016-03-03 16:57:08
Göztepe Maçının Hakemi Şahan
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 24. haftasında görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre; 5 Mart Cumartesi günü Göztepe ile Alima Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Manisa Bölgesi'nden Üst Klasman (Süper Lig) Hakemi Çağatay Şahan yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), PTT 1. Ligin 24. haftasında görev yapacak hakemleri açıkladı. Göztepe ile Alima Yeni Malatyaspor arasında Cumartesi günü 16.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek. Şahan'ın yardımcılıklarını Manisa Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Volkan Narinç ile Gaziantep Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ömer Tevfik Özkoç yapacak. Karşılaşmada Manisa Bölgesi'nden Ulusal Hakem Tolga Kadaz ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

PTT 1. Ligin 24. haftasında görev alacak hakemler şöyle:

4 Mart Cuma

19.00 Giresun Atatürk Stadı Giresunspor-Balıkesirspor/Serkan Tokat

5 Mart Cumartesi

13.30 Denizli Atatürk Stadı Denizlispor-Şanlıurfaspor/Mustafa Öğretmenoğlu

16.00 Manisa 19 Mayıs Stadı Göztepe-Alima Yeni Malatyaspor/Çağatay Şahan

18.30 Alanya Oba Stadı Multigroup Alanyaspor-Karşıyaka/Süleyman Abay

6 Mart Pazar

13.30 Kamil Ocak Stadı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor/Abdullah Yılmaz

13.30 Elazığ Atatürk Stadı Vartaş Elazığspor-Altınordu/Oktay Taş

16.00 Hüseyin Avni Aker Stadı 1461 Trabzon-Boluspor/Halil Umut Meler

18.30 Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı Kardemir Karabükspor-Adana Demirspor/Volkan Bayarslan

7 Mart Pazartesi

19.00 5 Ocak Fatih Terim Stadı Adanaspor-Kayseri Erciyesspor/Suat Arslanboğa

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • CUMALİ (8 yıl önce)
    BOLU maçını katleden yanlı hakem denizli li hakemi Malatya maçına veriyorlar ayıp gerçekten denizlispor da düşme potasında..
    0
    0
    Yanıtla