SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe'de Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2016-06-10 00:06:46
Göztepe'de Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Göztepe Mahallesi Kule ve Ercan Sokak’ta sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Battalgazi Belediyesi tarafından Asfalt Plent Tesisi’nin kurulması ile birlikte hizmet üretimi ve kalitesi artarken, Battalgazi ilçesine bağlı mahallelerde sıcak asfalt çalışması aralıksız devam ediyor. Göztepe Mahallesi Kule ve Ercan sokakta yapılan sıcak asfalt çalışması ile birlikte her iki sokak çağdaş ve modern bir görünüme kavuştu. Mahalle sakinleri, yapılan asfalt sonrası Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Göztepe Mahallesi Muhtarı Bilal Yerli, yapılan sıcak asfalt çalışmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mahallemiz yeni imara açıldı. Mahallemizin altyapısı yapıldı. Sağ olsun başkanımız da Asfalt Plenti’ni bitirdikten sonra asfaltla ilgili herhangi bir sorunumuz kalmadı. Şuanda sıfır asfalt serimi yapıldı. Mahallemize hayırlı olsun. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bülten

asfalt2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • feroooo (7 yıl önce)
    ya kardeşim göztepe kız yurdunun ordan gir 3 km git yol delik deşik sen git etrafı bahçelerle dolu yap ne akıllı bu yol ve asfalt müdürü
    0
    0
    Yanıtla