SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe- YMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2018-08-10 05:38:22
Göztepe- YMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre; 12 Ağustos Pazar günü Göztepe ile Yeni Malatyaspor arasında Boırnova Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Süper Lig Hakemi Özgür Yankaya yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

10 Ağustos Cuma

21.45 MKE Ankaragücü-Galatasaray/Ümit Öztürk

11 Ağustos Cumartesi

19.30 Çaykur Rizespor-Kasımpaşa/Cüneyt Çakır

19.30 Demir Grup Sivasspor-Alanyaspor/Arda Kardeşler

21.45 Fenerbahçe-Bursaspor/Halil Umut Meler

12 Ağustos Pazar

19.30 Medipol Başakşehir-Trabzonspor/Fırat Aydınus

19.30 Atiker Konyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor/Suat Arslanboğa

21.45 Beşiktaş-Akhisarspor/Bülent Yıldırım

21.45 Göztepe-Yeni Malatyaspor/Özgür Yankaya

13 Ağustos Pazartesi

21.45 Kayserispor-Antalyaspor/Hüseyin Göçek

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında Yeni Malatyaspor, 12 Ağustos Pazar günü deplasmanda İzmir ekibi Göztepe'yle karşılaşacak. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadeleyi; Edirne Bölgesi Süper Lig Hakemi Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi'nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Erdinç Sezertam ile İstanbul Bölgesi'nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Candaş Elbil yapacak. Ankara Bölgesi A Klasman Hakemi Özgüç Türkalp ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)
    Eyyamcı hakem allah yardım edsin bize
    0
    0
    Yanıtla