SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe'ye Cami Temeli

0
Güncellendi - 2017-12-07 21:02:00
Göztepe'ye Cami Temeli
A- A+ PAYLAŞ

Göztepe Mahallesine yapılması planlanan bin 200 kişi kapasiteli caminin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hayırsever vatandaşların yardımlarıyla inşa edilecek olan Battalgazi Göztepe Cami ve Kuran Kursu’nun temel atma törenine Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir, Malatya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Murat Nalçacı, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selahattin Altunkaya ve Göztepe Mahallesi Muhtarı Bilal Yerli katıldı.

Temel atma törenine konuşan Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir, camilerin yapılması ve yaşatılması noktasında ortaya konulan şuurun önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Murat Nalçacı da yeni yapılacak caminin Göztepe Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temenni ederek, “Camilerimiz birlik ve beraberliğimizin en önemli kutsal mekanlarıdır. Bugün burada temeli atılan caminin yapılmasında emeği geçen hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Göztepe Mahallesi Muhtarı Bilal Yerli, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selahattin Altunkaya ve Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nabi Çobanoğlu ise yeni yapılacak camiye hayırsever vatandaşların katkılarını beklediklerini ifade ettiler.

Okunan dualar ve kurban kesiminin ardından cami temeline ilk harç döküldü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MEHMET (5 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN YÜCE ALLAH TAN DİLERİM ES SELAMUN ALEYKUM
    0
    0
    Yanıtla