SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göztepe'ye Kelebek Park

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:21
Göztepe'ye Kelebek Park
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Göztepe Mahallesi’nde yapımı devam eden Kelebek Temalı Park’ın (maket foto yanda) çalışmaları devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Göztepe Mahallesi’nin Malatya’nın cazibeli mahallelerinden biri olacağını söyledi. 

Göztepe Mahallesi, bölgede ilk olan ve 2 bin 168 metrekare Kelebek Temalı Park’a kavuşuyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Göztepe Mahallesi’nde yapımı devam eden Kelebek Temalı Park’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürkan, burada Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli ve mahalle sakinleri ile sohbet etti. 

Göztepe Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli, “Öncelikle Başkanıma ve ekibine çok teşekkür ederim. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, güzel bir park yapacaklarının talimatını verdiklerini söyledi. Battalgazi Belediye Başkanlığı, müdürleri hızlı bir şekilde takip konusunda parkımızı bu seviyeye getirdiler. Göztepe Mahallesi imara yeni açıldığından ötürü hızlı bir şekilde büyümektedir. Böylesi bir parkada ihtiyacımız vardı” diyerek, Başkan Gürkan’a ve ekibine teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Göztepe Mahallesi’nin Malatya’nın cazibeli mahallelerinden biri olacağını belirterek, “Muhtarımızın da ifade ettiği gibi Göztepe Mahallesi, Tandoğan Mahallesi gibi yeni yapılaşma süreci içerisinde. Yapılaşmanın ne denli planlaması güzel olursa, Göztepe Mahallesi sakinlerinin de daha rahat etme imkanına kavuşturmuş oluruz. Göztepe Mahallesi’ne park alanı olarak ayrılan kısımlara Park Ve Bahçeler Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları tüm hızıyla yapmaktadır. Vatandaşımızın yaşanılabilir bir mahalle ve mahalle sakininden çok, mahallenin sahibi olgusu içinde yaşanan ve yaşanılabilir bir mahalle olma noktasında gerek kültür, gerek park ve bahçeler, gerek imar, gerek fen işleri boyutuyla bütün bir çalışma içerisindeyiz. Göztepe Mahallesi de Malatya'nın cazibe mahallerinden biri olacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız