SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gözüm Arkada Kalmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın en büyük mahallelerinden biri olan Başharık'ta muhtarlık görev teslimi yapılırken, çeyrek asırlık muhtar yeni muhtara görev teslimi yaptığında mührü vermeyi unutunca esprilere ve gülüşmelere neden oldu.

Malatya merkez Başharık Mahallesi Muhtarlığı'nda görev teslimi törenle yapıldı. Engelliler Parkı yanındaki muhtarlık binası bahçesinde düzenlenen muhtarlık devir teslim töreninde konuşan eski Muhtar Mehmet Öksuz, 1984 yılından beri yürüttüğü muhtarlık için 29 Mart'ta gençlere imkan tanımak amacıyla aday olmadığını söyledi. Muhtarlık görevini Erdal Akkaya'ya teslim ederken gözünün arkada kalmadığını söyleyen Öksuz, yeni muhtar ve azalarına başarılar diledi.

Yeni Muhtar Erdal Akkaya da, Öksüz'ün bıraktığı bayrağı daha yükseklere çıkaracağını belirtti.

Bu arada, Başharık Mahallesi'nde geçen yıl ibadete açılan İmam-ı Azam Camii Derneği Başkanı Rıfat Erdem de, çeyrek asırlık muhtar Mehmet Öksüz'e hizmetlerinden dolayı, yeni muhtara da hayırlı olsun temennisiyle hediye verdi.

Başharık'ta muhtarlık görev teslimi yapılırken, çeyrek asırlık muhtar yeni muhtara görev teslimi yaptığında mührü vermeyi unutunca esprilere ve gülüşmelere neden oldu. Çeyrek asırlık muhtar mühür vermesi hatırlatılınca mührü Erdal Akkaya'ya verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız