SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gözünüz Gibi Bakın'

A- A+ PAYLAŞ

Hacı Hasan Kovuk Mesleki Teknik Eğitim Merkezi’nin (METEM Çırak Okulu) 22 yıllık müdürü Zeki Benk’in emekli olması nedeniyle Esnaf Odaları Birliğine (ESOB) mensup odalar tarafından ortaklaşa bir tören düzenlendi.

Berberler Odası toplantı salonunda düzenlenen törene ESOB başkanı Şevket Keskin, ESKKK başkanı Ali Evren, berberler, mahrukatçılar ve diğer odaların yetkilileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan ESKK başkanı Keskin; “Hocamız 22 yıldır bizlere hizmet veriyor. Oda başkanlarımızda hocamızın bu hizmetinin unutmayarak ödüllendirmek istemişler. Bizleri bir araya getiren Odalarımıza ve bizlere emeği geçen hocamıza teşekkürü bir borç biliyorum."dedi.

Berberler Odası Başkanı Nedim Ekici ise “ Hocamız, yetiştirdiği binlerce öğrenci ile esnaflığın gelişmesine önemli katkılarda bulunmuştur. Bundan sonra ki yaşamında da başarılar diliyorum” diye konuştu.

METEM müdürü Zeki Benk’te “ Milli Eğitim ve esnaflarla birlikte tam 22 yıldır çıraklarımıza eğitim verdik. Haftanın 5 günü işyerlerinde çalışan çıraklarımıza bir günde teorik eğitimi verdik. Üstelik sosyal güvencelerini de sağlayarak. Çünkü çıraklar öğrenci değildir. Esnaflığın ve sanatkarlığın gelişmesinin ilk ayağıdır. Onun için Okulumuza gerek veliler gerekse de esnaflar tarafından gözbebeği gibi bakılmalı ve desteklenmelidir. Biz bu okulu açtığımız zaman oturacak bir sandalyemiz dahi yoktu. Aradan geçen süre içerisinde verdiğimiz eğitimle çıraklar yetiştirirken okulumuzun da her anlamda büyümesine yardımcı olduk. Bugün benim en mutlu günüm” dedi.

Konuşmalardan sonra Benk'e; ESOB Başkanı Keskin, ESKKK Başkanı Evren ve Berberler Odası Başkanı Ekici tarafından plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız