SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözyaşı Sel Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:30:32
Gözyaşı Sel Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Karakaya Baraj Gölüne serinlemek amacıyla girdikten sonra boğulan 4 çocuk, aynı mezarlıkta yan yana toprağa verildi. 

Malatya’nın Battalgazi ilçesinin Toygar Mahallesi mevkiinde Karakaya Baraj Gölü'ne serinlemek amacıyla giren 7 çocuktan 4’ü boğularak hayatını kaybetmiş ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Sualtı Kurtarma Görevlileri ile AFAD ekipleri tarafından Metin Bor (11), Miraç Ağrıdağı (10) ile kuzen oldukları bildirilen Abdullah Karadağ (13) ve Cemal Karadağ (11) adlı çocukların cesetleri kısa sürede sudan çıkartılmıştı. Abdullah Karadağ'ın Dolamantepe Mahallesi Fatih Hüseyin İlbak Ortaokulu mezunu olduğu, diğerlerinin ise aynı okulun  öğrencileri oldukları öğrenildi.

Çocukların suya girdikten yaklaşık 15 dakika sonra boğulma olayının meydana geldiği, boğulmaların meydana geldiği noktanın ise gölün kenarından yaklaşık 5-6 metre mesafede olduğu ve noktanın eskiden kum ocağı olarak işletildiği belirtildi.

Eski Malatya’da Dolamantepe Mahallesinde komşu olan 4 çocuk için Ali Baba Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı. Tabutları yan yana konulan 4 çocuğun cenazesi, namazdan sonra buradan alınarak yine Eski Malatya’daki Sıptırız Mezarlığı’nda toprağa verildi. 4 çocuğun cenazeleri yan yana kazılan mezarlarda toprağa verildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte kalabalık bir topluluğun katıldığı cenazede çocukların yakınları uzun süre gözyaşlarını tutamadılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız