SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gözyaşlarıyla Uğurladılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:53:36
Gözyaşlarıyla Uğurladılar
A- A+ PAYLAŞ

Valiler kararnamesi sonrası Kırklareli’ne tayin olan Türkiye'nin tek, Cumhuriyet tarihinin ise ikinci kadın valisi olma özelliğine sahip Yalova Valisi Esengül Civelek, kentten hüzünlü bir törenle uğurlandı. Vali Civelek'i uğurlamaya gelen kadınlar gözyaşlarına boğuldu. 

Yalova Valiliği önünde düzenlenen uğurlama törenine askeri ve mülki erkanın yanı sıra ildeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda kadın katıldı. Alkışlar eşliğinde makamdan çıkan Vali Civelek ilk olarak da kadınları selamladı. Yalova Valisine sarılan kadınlar gözyaşlarına hakim olamayarak hıçkırıklara boğuldu. Gözleri sık sık dolan Yalova Valisi Esengül Civelek'de duygu dolu bu törende gözyaşlarını güçlükle tutabildi. Tüm mesai arkadaşları ile tek tek vedalaşmayı ihmal etmeyen Vali Civelek, küçük bir çocuğa ise, "Okuyup Vali Teyzen gibi olacaksın" tavsiyesinde bulunmayı ihmal etmedi. Tören mangasını da selamlayan Yalova Valisi, "Tüm Yalova'ya bir kadın valiyi böylesine sevgi ve saygı ile bağrına bastığı için çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" diyerek ilden ayrıldı. Vali Civelek'in ilden ayrılmasından sonrada gözyaşları dinmedi. Kadınlar Vali Civelek'in ardından uzun uzun gözyaşı döktü.

Yalova Valiliği görevine atanan Selim Cebiroğlu'nun ise Çarşamba günü yeni görevine başlaması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız