SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Grassroots Futbol Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:13
Grassroots Futbol Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ
 
Grassroots Çocuk Futbol Etkinliği, Malatya'da düzenlendi. 
     
UEFA Grassroots Çocuk Futbol Etkinliği Programı üyesi tüm ülkelerde gerçekleştirilen etkinliğin Malatya'daki organizasyonunu, Türkiye Futbol Federasyonu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi birlikte düzenledi. 
     
Yeşiltepe Stadı'nda yapılan etkinliğe, 8 okuldan 200 öğrenci katıldı. Futbol adına çeşitli aktivitelerin yapıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. 
     
Milli Eğitim Müdürlüğü İl Okulu Futbol Koordinatörü Sinan Alkış, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların hayatlarında farkındalık oluşturulmasını amaçlayan bir etkinliğin gerçekleştirildiğini söyledi. 
     
Alkış, ''Etkinliklerde çocukların spor yapmasına ve sosyalleşmelerine olanak sağlanmaktadır. Çocukların hayatında fark oluşturmayı, başta fiziksel ve kültürel olmak üzere, çok yönlü gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu noktada futbol şenliğini oldukça önemsiyoruz'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız