SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Grekoromende Madalya Günü

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:33:59
Grekoromende Madalya Günü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Türkiye Güreş Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Gençler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları sona erdi.

Türkiye genelinde Manisa, Çorum ve Malatya grup merkezlerinde gerçekleştirilen Gençler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları kapsamında Malatya’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Malatya’daki grup müsabakalarına 19 ilden 38 kulübün yer aldığı grup müsabakasına 189 sporcu katıldı. Grup müsabakaları sonunda ilk 10’a giren sporcular, 8-10 Mart tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Müsabakalar sonucunda sıkletlerinde dereceye giren sporcular şöyle; 50 kilogramda, “birinci Fatih Karataş (Elazığ Yolspor Kulübü), ikinci Okan Yılmaz (Rize Çaykur Spor Kulübü), üçüncüler, Sergen Ay (Kayseri Şeker Spor Kulübü) ve Adnan Balkan (İstanbul Ferdi sporcu).”

55 kilogramda, “birinci Ferdi Yörük (İstanbul Haydar Paşa Spor Kulübü), ikinci Hasan Bül (Gaziantep Nizip GSİM), üçüncüler Abdulkadir İşçanlı (Şanlıurfa Belediye Spor Kulübü) ve Ali Ekici (Kayseri Şeker Spor Kulübü).

60 kilogramda, “birinci Cengiz Arslan (İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü), ikinci Cihat Filiz (İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü), üçüncüler Abdullah Özbay (Erzincan Güreş İhtisas Spor Kulübü) ve Aydın Kılıçkaya (Kayseri Şeker Spor Kulübü).

66 kilogramda, “birinci Gökhan Ersoy (Ankara MTA), ikinci Seyfullah Ekinci (Ankara MTA), üçüncüler Ozan Möhürcü (İstanbul Haydar Paşa Spor Kulübü) ve Ali Koyuncu (Kayseri Şeker Spor Kulübü).

74 kilogramda, “birinci Fevzi Topçu (İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü), ikinci Burhan Akbudak (Kayseri Şeker Spor Kulübü), üçüncüler Cuma Ağca (Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü) ve Orhan Bengi (İstanbul Haydar Paşa Spor Kulübü).

84 kilogramda, “birinci Murat Özgen (Rize Çaykur Spor Kulübü), ikinci Ümit Çin (İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü), üçüncüler Erol Öztürk (Gaziantep GSİM) ve Burak Akıncı (Adıyaman Belediyespor).

96 kilogramda, “birinci İrfan Mete (Kayseri Şeker Spor Kulübü), ikinci İrfan Efe ( İstanbul Büyük Çekmece Güreş İhtisas Spor Kulübü), üçüncüler Miraç Sofuoğlu (Rize Çaykur Spor Kulübü) ve Çağatay Haleplioğlu (Rize Çaykur Spor Kulübü).

120 kilogramda, “birinci Muhammed Ali Gök (Adana Yüreğir Belediye Spor Kulübü), ikinci Mete Kopuz (Rize Çaykur Spor Kulübü), üçüncü Mehmet Harmancı (Kayseri Şeker Spor Kulübü).

Dereceye giren sporcular Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle madalyaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız