SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Grevcilere Destek Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Türk İş'e bağlı sendika yöneticileri, grev yapan Türk Telekom işçilerini ziyaret etti.

PTT binası önüne gelen Türk İş'e bağlı sendika yöneticileri, işçilere karanfil vererek grevi destekledi. Burada basın açıklaması yapan Türk İş Malatya Temsilcisi ve Tek Gıda İş Sendikası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Malatya Bölge Başkanı Servet Akbudak, işçilerin grevlerini desteklediklerini belirterek provokasyonlara karşı dikkatli olmalarını istedi.

Telekom işveren yetkililerinin grevin ilk gününde işçileri sabotajla suçlamasına tepki gösteren Akbudak, "İşçiler sabotaj değil, onurlu emek davalarının peşindeler" şeklinde konuştu.

Türkiye genelinde 26 bin Telekom işçisinin katıldığı grevin dayanışma ile başarılı olacağına dikkat çeken Akbudak, "Türk İş'e bağlı sendikalar olarak Haber İş Sendikası'nın grev kararını destekliyor ve bu arkadaşlara omuz veriyoruz" dedi.

Haber İş Sendikası Malatya İl Temsilcisi Halife Bozbayır da desteklerinden dolayı Türk İş'e bağlı sendika yetkililerine teşekkür etti ve grev yapan işçilere yöneltilen sabotaj suçlamasını kabul etmediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız