SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Greyder ve Küreğin Yerine Bu Makine'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, 450 milyar liraya 'Finişer' diye de bilinen asfalt serme makinesi satın aldı. Makine 5 gündür belediye önünde sergileniyor.

Belediye Basın Bürosu, satın alınan makine ile ilgili şu bülteni yayınladı:

"Malatya ve Malatya insanına en iyi hizmeti vermek için yatırım ve hizmetlerini sürdüren Malatya Belediyesi tarafından, daha kaliteli asfalt serimi yapılması amacıyla yeni bir Asfalt Serme Makinesi (Finişer) alındı.

Yeni alınan Asfalt Serme Makinesi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesinden kiralamak suretiyle almış olduğumuz ve geçici olarak bu imkandan yararlanacağımız finişerin yanısıra yeni almış olduğumuz ve dünyanın kabul edilmiş en iyi marka ve modeli olan Vögele marka finişerle Malatya yollarını Malatya insanının layık olduğu bir şekilde asfaltlamamız mümkün olacaktır” dedi.

Yeni alınan finişerin teknik özellikleri hakkında da bazı bilgiler veren Başkan Akın, Finişerin, aynı anda 3 metreden 7 metreye kadar asfalt serimi yapabildiğini, daha önce greyder ve yanı sıra küreklerle yapılan asfalt sırasında zayi olan asfalt malzemesinin hassas sisteme sahip olan finişerle israfının da önlenmiş olacağını söyledi.

Bundan sonra yapacakları çalışmalarla Malatya’nın bir kat daha güzelleşeceğini de ifade eden Başkan Akın, “Finişerle yapılacak asfalt çalışmaları sırasında, asfalta belli bir eğim verilmesi de artık mümkün olacaktır. Böylece yağmur sularının yollarda göllenmesi önlenecektir.

Öte yandan, yeni alınan asfalt serme makinesi’nin 450 milyar liraya mal olduğu bildirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız