SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Grubun Kaderini Belirleyecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:45
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Ümraniyespor ile grubun kaderini belirleyebilecek bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Uçar, 1461 Trabzon ile oynadıkları karşılaşma ve Çarşamba günü Ümraniyespor ile oynayacakları karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

1461 Trabzon ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Uçar, "Beklediğimiz gibi, oldukça çekişmeli bir maç oldu. Temposu yüksek bir maç oynadık. Rakibimizde oyunun ilk yarısında pozisyonlar yakaladı. İkinci yarıda biz oyuna daha hakimdik. Her iki takım iyi pozisyonlar yakaladı. Zemin kötüydü ve sert zeminde 3 tane sakat verdik. Kazandığımız 3 puana sevinirken, sakatlanan 3 önemli oyuncumuz var ki, buda bizi çok üzdü. Özellikle Samed Kartal'ın sakatlığı oldukça ciddi. Sanıyorum 4-5 hafta oynayamayacak" dedi.

"HEDEFE HAZIRLANMIŞ BİR KADROMUZ VAR"

Tecrübeli çalıştırıcı, ellerindeki kadronun sezon başında hedefe hazırlanmış bir kadro olduğunu belirterek, mevcut oyuncuların sakat olan oyuncuların yerlerini dolduracağına inandıklarını dile getirdi.

Uçar, "En önemli haftada sıkıntılarımız hat seviyede. Tabi bahane üretmektense, iş üretmek durumundayız. Diğer futbolcularımızın, sakat futbolcuları aratmamasını bekliyoruz. Bu hafta kart cezalımızın olmaması bizim için avantaj. Son 2 maçta gördüğümüz kart seviyesinde ciddi bir düşüş var. Hatta 1461 Trabzon maçında kart görmedik. Bu durum oyuncularımızın olaya daha ciddi ve profesyonel yaklaştıklarını gösteriyor. Sakatlıklar tabi ki bu işin içerisinde olacak. Sezon başında hedefe hazırlanmış bir kadromuz var. Buraya gelen her oyuncu oynatılmak için alınmış. Dolayısıyla o arkadaşlarımızdan aynı randımanı bekleyeceğiz" diye konuştu. 

"DOĞRU YOLDA İLERLİYORUZ"

Feyyaz Uçar, takım olarak iyi işler yaptıklarını belirterek, doğru yolda ilerlediklerini kaydetti.

Top rakipteyken doğru pozisyonlar aldıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: 

"Takımların her zaman yapacakları daha iyi şeyler vardır. Biz doğru yoldayız. Top rakipteyken de, doğru pozisyonlar almaya, artık top kapmaya başladık. Çünkü futbolu sadece top ayağınızdayken oynayamazsınız. Topun rakipte ve havada kimsede olmadığı zamanlar vardır. Top rakipteyken yaptığımız çalışmalarda randıman almaya başladık. Daha sonra top havadayken, uzun toplarla ilgili çalışmalar olacak. Adım adım gidiyoruz ama doğru yolda ilerliyoruz. Daha derli toplu, mücadele gücü yüksek bir takım olmaya doğru ilerliyoruz."

"MÜCADELE GÜCÜ YÜKSEK BİR MAÇ OLACAK"

Uçar, Ümraniyespor ile mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Sakat ve eksik futbolcuların yanında birde seyircisiz oynuyoruz. Bir takımın başına gelebilecek kötü şeylerin hepsi bizim başımıza geldi. Ümraniyespor maçında tabi ki seyirci desteği çok önemliydi. Çünkü şampiyonlukta en önemli rakiplerimizden birisiyle oynayacağız. Ancak şartlar böyle gelişti. Seyirci tabi ki büyük bir etken. Seyircinin Malatya'da sağladığı avantajı herkes biliyor. Dolayısıyla bu avantajı Ümraniyespor maçında kullanamayacağız. Onun dışında kendi kendimizi motive etmeye çalışacağız. Tecrübeli arkadaşlarımızdan diğer arkadaşlarımızı motive etmelerini isteyeceğiz" dedi. 

Ümraniyespor ile sahalarında oynayacakları karşılaşmanın grubun kaderini yakından ilgilendirdiğini kaydederek, "Ümraniyespor güçlü bir ekip. Her ne kadar geçen sene bir alt ligden geldiler ve hedefleri olmaz gibi düşünülse de, aldıkları başarılı sonuçlarla, burada da hedefe oynayacaklarını gösterdiler. Mücadele gücü yüksek bir takım İyi bir maç olacak. Tabi ki ev sahibi olduğumuz için bizde kazanmak istiyoruz. Büyük ölçüde grubun kaderini belirleyebilecek bir maç oynayacağız" şeklinde konuştu. 

Uçar, 68 puana ulaşan takımın şampiyonlukta şansının olduğunu vurgulayarak, "Ligin ilk yarısındaki puan kayıplarını bir nevi telafi ettik. Lider Ümraniyespor ligin ilk yarısını 36 puanda bitirmişti. Tabi ki ikinci yarı çok daha zor olacak. 70 puana ulaşan takım şampiyon olur diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

SEYİRCİSİZ..

İnönü Stadı'nda Çarşamba günü oynanacak Yeni Malatyaspor- Ümraniyespor maçına, Yeni Malatyaspor'un cezası nedeniyle seyirci alınmayacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız