SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Grubun Korkulu Rüyası Olacağız"

A- A+ PAYLAŞ
 
Beyaz Grubun korkulu rüyası olacaklarını söyleyen Yeni Malatya Spor Futbol Şube Sorumlusu Bünyamin Geleri, yapılan hazırlıklarının sezona yansıyacağını söyledi. 
 
"KADROYU GÜÇLÜ HALE GETİRDİK"
 
Çalışmaların yoğun tempoda sürdürüldüğünü söyleyen Geleri , "İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Şuanda da üçüncü etap kamp çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor. Ankara Kızılcahamam kampında takımın performansını görmek adına birkaç hazırlık maçı oynadık. Bireysel yetenekleri üstün olan futbolcularımızın performansları ve takım içerisindeki gerek uyum gerekse ahenk bizleri oldukça heyecanlandırdı. Biliyorsunuz ki, sportif başarılarda uyum büyük önem taşıyor. Takımımız bu uyumu kısa sürede yakaladı. Özellikle hazırlık maçlarında da bu uyumun ne kadar ilerlediğini rahatça gördük. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezondan iyi bir kadro oluşturulmuştu. Birçok takım sıfırdan kadro kurarken, bizim elimizde hazır futbolcularımız bulunuyordu. Bu anlamda nokta transferlerle bu kadroyu daha güçlü hale getirdik. Öncelikli olarak geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntı çektiğimiz için forvet transferlerine yoğunlaştık. Ankara Kızılcahamam kampının son gününde Mehmet Şen'i de kadromuza kattık. Bu sorunu böylece çözdük. Sol bek ve sağ bek için arayışlarımız sürüyor. Bu mevkilere de en iyi transferleri yapacağız."ifadelerini kullandı.
 
 
"KORKULU RÜYALARI OLACAĞIZ"
 
Sahada gösterecekleri mücadelenin kendileri için önemli olduğunu belirten Geleri,  "Gruptaki takımlar bizi pek fazla ilgilendiriyor.Şampiyonluk hedefi olan birden çok takım var. Zorlu maçlar olacak ama biz güçlü takımlara karşı daha iyi motive oluyoruz. Grubun korkulu rüyası olacağız. Şimdiden korkulu rüya olmaya da başladık. Bu sezon iyi bir birlik ve beraberlik yakaladık. Mülki amirlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının destekleri bizleri çok mutlu etti. Bizler takım, taraftar, medya ve şehir olarak bir bütünüz. Bu nedenle taraftarlarımızın ne olursa olsun tribünleri doldurarak, takımı maçın başından sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz. Bu destekle inanıyorum ki, başarı daha kolay gelecektir" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız