SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Grubun Şampiyonluğu Bizden Geçer"

0
Güncellendi - 2017-04-08 04:31:16
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un golcü futbolcusu Ebubekir Yardım, “Şampiyonluk hedefimiz yok ama bu grubun şampiyonluğu bizden geçer” dedi.

Ligin son haftasında lider Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Yardım, “Her maç olduğu gibi bu maçada öyle hazırlanıyoruz. Büyük maçlar bizim için vitrin olduğu için bu tür maçlara büyük bir özverili ile çalışıyoruz. Bütün takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bu maçtan da puan ve puanlar alacağımıza inanıyorum. Büyük maçların hepsinde çok iyi oynadık ve ligdeki bütün büyük takımlardan puan ve puanlar almayı başarmıştık. Bu maçta da hedefimiz puan ve puanlar olacak. Zorlu deplasmandan puan ve puanlar alacağımıza eminiz” şeklinde konuştu.

Yardım, ligin genç ve iyi mücadele eden takımlarından olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bu sezon kimse bizden böylesine bir performans beklemiyordu. Bizim için çok güzel bir sezon olduğunu düşünüyorum. Aslında takım arkadaşlarıma sezon başından beri güvenim tam. Sezon başından bu yana güzel işler yapacağımızı biliyorduk. Çok şükür güzel maçlara imza attık. Olanaklar kısıtlı olduğu için bazı sıkıntılar yaşadık. Ama buna rağmen 36 puan topladık ve oynanmamış bir maçımız daha var. Ligin ilk yarısında ve ikinci yarısında 18 puan topladık. Bu önemli bir başarıdır. Şampiyonluk hedefimiz olmasa, Şampiyonluk bizden geçiyor. Bu hafta da elimizden geleni yapıp, puan ve puanlar alacağız.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız