SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Grup Başkanlığına Polat Atandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:17:42
Grup Başkanlığına Polat Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına bağlı Malatya Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığına Mahmut Polat (fotoğraftaki) atandı.

2011 yılında 646 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kurulan, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Maliye Bakanlığı bünyesinde doğrudan Bakana bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının kurulması ile daha önce Maliye Teftiş, Hesap Uzmanları, Gelirler Kontrolörleri ile Vergi Denetmenleri tek elden yürütüleceği Vergi Denetim Kurulu bünyesinde, Vergi Müfettişi unvanı altında toplanmıştı.

Türkiye genelinde Vergi Denetim Kurulu’na bağlı olarak 29 ilde 40 Grup Başkanlığı bulunuyor ve bu başkanlıklardan birisi de Malatya Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı.  Malatya Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı’ nın denetime tabi olan iller ise, Malatya, Elazığ, Adıyaman ve Tunceli illeri. 

Şibli Güneş’in, Yeminli Mali Müşavirliği tercih ederek görevden ve Malatya’dan ayrılması üzerine boşalan Malatya Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığına atanan Mahmut Polat’ın göreve başladığı bildirildi.

POLAT KİMDİR?

1956 Yılında Malatya doğan Polat, İlk, Orta, Lise ve Üniversite Öğrenimini Malatya'da tamamladıktan 1985 yılında Maliye Bakanlığında Vergi Denetmeni olarak göreve başladı. 1986-1991 yılları arasında Elazığ ilinde vergi denetmeni, 1991-2000 yılları arasında, Gaziantep ilinde Vergi Denetmeni ve Büro Başkanı,. 2000-2005 yılları arasında Malatya’da Vergi Denetmeni ve Büro Başkanı olarak görev yapan Polat, Eylül- 2005-2012 yılları arasında Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı'nda Grup Müdürü olarak görev yaptı. Polat son olarak Kahraman Maraş’ta Vergi Müfettişi olarak görev yapmaktaydı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız