SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Grup Birinciliği Sevinci

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:32:05
Grup Birinciliği Sevinci
A- A+ PAYLAŞ
 
Osmaniye'de düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışmalarında Malatya'yı temsil eden ve yıldızlarda birinci olan Yakınca Belediyespor, Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı'yı ziyaret etti.
 
Halk Oyunları Federasyonu Malatya il temsilcisi Selahattin Bozdemir, Halk Oyunları Federasyonu Araştırma Derleme Kurulu Başkan vekili Kemal Deniz, Halk Eğitim Merkezi müdür yardımcısı Yakup Ekici, Gazi İlköğretim Okulu müdiresi Nevincan Polat, Halk Oyunu öğretmeni Gürsel Pınar, halk oyunu ekibi öğrencileri ile birlikte Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. 
 
Ziyarette bir konuşma yapan Veysel Katırcı, "Milli kültürümüzün gelişmesinde, Müslüman Türk milletinin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında bu tür faaliyetlerin büyük rol oynayacağı kanaatindeyim" dedi.
 
Kemal Deniz ise elde edilen başarıyla birlikte Malatya'nın halk oyunlarında ki başarı çıtasının yükseldiğini kaydederek, "Uzun zamandan beri halk oyunlarında bir atalet söz konusu idi. Geçen yıl ne yazık ki Malatya bir kulüple temsil edilmişti. Yakınca Belediyespor, yıldızlar kategorisinde geleneksel dalda birinci olmuştur. Türkiye finallerinde de kendilerinden derece bekliyoruz" diye konuştu. 
 
Antrenör Gürsel Pınar da, başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 
 
Takım kaptanı Çiğdem Tatlıcı, yarışmalarda birinci olacaklarına inandıklarını belirterek, "Müsabakalar öncesinde takım olarak birinci olacağımıza inanmıştık. Çünkü bizde iyi bir takım ruhu var" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız