SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Grupta Birinciler, Finale Gidecekler

0
Güncellendi - 2019-11-09 01:30:53
Grupta Birinciler, Finale Gidecekler
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Ateşi Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz ve sporcular, Malatya Valisi Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Anadolu Ateşi Spor Kulübü, Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen ve 2-4 Kasım tarihleri arasında Amasya’ya gerçekleştirilen U16 Bölgesel Hokey Grup Eleme Müsabakalarını birinci tamamlayarak, Türkiye finallerinde mücadele etme hakkını kazandı. 

Amasya’daki grup müsabakalarından başarıyla dönen Anadolu Ateşi Spor Kulübü’nün başkanı Savaş Yılmaz ve sporcular, Malatya Valisi Aydın Baruş’u ziyaret ederek, başarılarını paylaştılar.

Ziyarette konuşan Anadolu Ateşi Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, U16 Yaş Altı hokey sporcularının Malatya Spor Lisesi ve Milli Egemenlik Orta Okulu sporcularından oluştuğunu ifade etti.

Yılmaz, Spor Lisesinde okuyan sporcularının her gün 18.00 - 21.00 saatleri arasında Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan okullarından Yeşiltepe’ye antrenmanlara gelip gittiklerini hatırlatarak, sporcuların büyük emek ve fedakarlık örneği gösterdiklerini belirtti.

Sporcuların fedakarlıklarının karşılığını zamanı geldiğinde alacaklarını aktaran Yılmaz, kulüpteki birçok sporcunun milli takım sporcusu olmaya aday olduklarını dile getirdi.

Yeşiltepe’deki Milli Egemenlik Orta Okulunda okuyan sporcularının kulübün alt yapısını oluşturduğunu kaydeden Yılmaz, bu bölgede ikamet eden sporcularının genel olarak ekonomik durumları nedeniyle malzeme bulmakta güçlük çektiklerini, ellerinden geldiği kadar bu çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını ifade etti.

Yılmaz, gerekli destek ve imkanın sağlanması halinde bölgede daha çok çocuğa hizmet edebileceklerini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız