SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Grup Çok İyi'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolculara izin verildi.

Malatya'daki ilk etap kamp çalışmasını yaptığı ter idmanıyla sonlandıran sarı kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolcular izne ayrıldı. Takım Salı günü sabah ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Yozgat'a hareket edecek. Alt yapıdan alınan 2-3 futbolcunun da kadroya dahil edileceği bildirilirken, ikinci etap kamp çalışmalarının 12 gün süreceği kaydedildi.

Öte yandan sarı kırmızılı takımda genç futbolcu Sedat Serhat Tataroğlu, ilk etap kamp çalışmalarıyla ilgili gazetecilere bilgiler verdi. Tataroğlu, Malatya'da 20 gün süren bir çalışma yaptıklarını kaydederek, "Bildiğiniz gibi yeni sezonda yeni bir grup ve bizim için çok avantajlı bir grup. Özellikle biz gençler için. Türkiye'nin her yerinde maçlar oynayacağız. Bunlar bizim için bir avantajdır. Salı günü 2. etap kamp çalışmaları için Yozgat'a hareket edeceğiz. Orda daha iyi hazırlık maçları ile daha iyi konuma geleceğimize inanıyorum. Bende geçen sene forma şansı yakaladım. Bunu iyi de değerlendirdiğime inanıyorum. Bu senede hocamız bana bu fırsatı verirse, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hem Malatyaspor için hem kendim için değerlendirdiğim zaman grup çok iyi. Türkiye'nin her tarafından izlenme şansı bulacağız buda biz gençler için çok iyi bir durum olacak. Mustafa hoca takımı tanıyor. Kulübün şartlarını biliyor. Bizim performanslarımızı biliyor. Futbolcular 5-6 senedir beraber ve
kemikleşmiş durumda. Bunun avantajları muhakkak olacaktır ki bizim transfer yapmış veya yapmamış olmamız hiç önemli değil. Bu kemikleşmiş kadroyu en iyi şekilde kullanacağız. Sadece Malatya halkı bize destek versin Bizler sadece bunu istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız