SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Grup Yolu Asfaltlandı

0
Güncellendi - 2018-10-16 02:07:49
Grup Yolu Asfaltlandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Bulgurlu, Göller, Karakaşçiftliği grup yolunda asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Kent merkezine yakın kırsal mahallelerde yatırım ve hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi 4.5 kilometre uzunluğundaki grup yolunda sathi asfalt çalışması yaptı. Yolun Bulgurlu Mahallesi bölümünde ise yol bakım onarım çalışmaları yapıldı.

Geçtiğimiz yıl grup yolunda genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi 3.5 metre genişliğindeki yolu 10 metre genişliğine çıkarmıştı. Bu yıl ise altyapı çalışmalarından sonra yolu asfaltlayarak Malatyalıların hizmetine sundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, grup yolunda incelemelerde bulunup bölge halkıyla bir araya geldi. Geziye AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güde, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Karakaşçiftliği Muhtarı Şevket Yavuz, bazı meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

Grup yolunun bütün sorunlarının çözüldüğüne dikkat çeken Karakaşçiftliği Muhtarı Şevket Yavuz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız bundan birkaç hafta önce bölgeye gelerek incelemelerde bulunmuş, bölge sakinleriyle bir araya gelerek sorunları dinlemişti. En önemli sorunumuz olan yol problemimizin çözümü noktasında elinden gelen gayreti göstererek bir an önce çözülmesini sağladı. Bu durumdan son derece mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan da yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin sorunların çözümü noktasında gayretli bir şekilde çalıştığını belirten AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güde, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın gelmesiyle icraatların farklılaşacağını biliyorduk. Var olan sorunların çözümü için plan ve program yapılmıştı. Sahada çok iyi bir çalışma var. Bölgemizin ulaşım sorunu çok kısa sürede çözüldü. Memleket Emektir sloganıyla yola çıkmışlardı ve emek vererek sorunları bir bir çözüyor” dedi.

Anadolu insanının heyecanının ve şevkinin Malatya’nın her noktasında görüldüğüne dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bundan birkaç hafta önce buraya gelmiş, sizlerle hasbihal etmiştik. Grup yolumuza epey emek verilmişti. Geçtiğimiz yıl genişletilmiş, altyapı sorunları çözülmüştü, bir tek asfaltı yapılmamıştı. Bunu yapmak da bize nasip oldu. Burada otobüse binmiştim. Otobüsteki hemşerilerim “Başkanım bu tozdan ne zaman kurtulacağız” diye serzenişlerde bulunmuşlardı. Bugün bu sorunun ortadan kalkmasından son derece mutlu ve huzurluyum. Az önce yolda yürüdük bütün stresimiz geçti gitti” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız