SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Grup Yolu ve Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:08
Grup Yolu ve Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Doğanşehir ilçesinde sürdürdüğü yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Doğanşehir Kurucuova Mahallesinde yeni yol açma çalışmaları ile yol genişletme çalışması yapan, Hudut, Polat ve Fındıklı Mahallelerin de asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi yine Doğanşehir ilçesine bağlı Çığlık Mahallesinde yeni yol açma çalışmaları, Sürgü Mevkii Karşıyaka Mahallesi, Altıntop Mahallesi ile Günedoğru Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Doğanşehir ilçesi girişinde bulunan Çığlık ile merkez arasında 2 kilometrelik yeni bağlantı yolu açıldı. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı 7 metre genişliğindeki yolda, dolgu çalışmaları yapılıyor.

Sürgü Mevkii, Karşıyaka Mahallesinde 4.5 kilometrelik mahalle yolunu asfaltlamak için alt yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mahallesinde kanal yolu olarak bilinen 3 kilometre uzunluğundaki yolda da birinci kat asfalt öncesi alt temel malzeme serim işi ile sıkıştırma işlemlerini tamamladı.

Yine Günedoğru Mahallesine bağlı Madensuyu Sokak ile Çakırın çiftliği sokakta da asfalt öncesi altyapı çalışmaları tamamlandı. Toplam 4.5 kilometre uzunluğundaki yollarda sathi kaplama asfalt çalışmaları yapılacak. 

Malatya’nın en büyük ilçelerinden birisi olan Doğanşehir de Malatya Büyükşehir Belediyesinin çok önemli ve güzel hizmetler yaptığını belirten mahalle sakinleri yapılan çalışmalarından gurur duyduklarını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız