SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Grup Yolunda Genişletme Çalışması

0
Güncellendi - 2017-11-19 17:13:04
Grup Yolunda Genişletme Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçesinde 8 mahallenin (köyün) ulaşımını sağlayan grup yolunda yol genişletme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.

Kent genelinde yol hizmetleri noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi 25 kilometre uzunluğundaki grup yolunun 20 kilometrelik bölümünü 4 metreden 11 metre genişliğine çıkardı. 5 kilometrelik bölümde ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

2016 yılında 8 kilometrelik bölümü genişletilip asfaltlanan grup yolu; İkizce, Seyituşağı, Atalar, Darıderesi, Fadıloymağı, Çat, Yalınkaya ve Kadiruşağı mahallelerinin ulaşımını sağlıyor.

Sarp kayaların arasında zorlu arazi şartlarına sahip yolu, 2 yıl gibi kısa sürede genişleten Malatya Büyükşehir Belediyesi yol üzerine birde köprü yaptı. Bölgenin ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir yapan Büyükşehir Belediyesi ölüm yolunu gelecek yıl asfaltlayacak.

Büyükşehir Belediyesi yolumuzu açıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden bölge sakinleri, yol çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

8 Mahallenin de en önemli sorununun yol olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Uçurumların bol olduğu dar bir yolumuz vardı. Geçmiş yıllarda birçok kaza sonucu birçok can yitirmiştik. Büyükşehir Belediyemiz yaklaşık 2 yıldır yolumuzda çalışıyor. En çok ihtiyaç duyduğumuz köprü geçen yıl hizmete girdi. Yol genişletme çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Bittiğinde bölge halkı çok rahat edecek. Arazi şartları zor olduğu için kayaları delip geçmek kolay değil. Büyükşehir Belediyemizin bu hizmeti bölgenin en çok ihtiyaç duyulan hizmetiydi. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız