SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gruplara Kalacağımızdan Şüphem Yok"

0
Güncellendi - 2019-07-12 03:07:01
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Moryke Fofana, "Turu geçip, gruplara kalacağımızdan hiçbir şüphem yok. Tabi sadece Avrupa Kupası değil, ligde de iyi oynamamız lazım. Bizim için ligde çok önemli. Avrupa Kupası'nda da gidebileceğimiz en uzak yere kadar gitmeye çalışacağız" dedi.

Sezon başında Konyaspor'dan Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olan Fofana, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Menajerinin kendisini arayarak, 'Türkiye'den güzel bir takım seni istiyor' dediğini ifade eden Fofana, "Hemen kabul ettik. Türkiye'ye geldim, çok çabuk gelişen bir transfer oldu" dedi.

Moryke Fofana, Konyaspor'a her şey için teşekkür ederek, "Dün Konya'daydım, bugün buradayım. Yeni bir sayfa açacağım. Konyaspor ve Konya şehrine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile daha önce çalıştığını anımsatan Fofana, "Buraya gelme nedenlerinden birisi de oydu. Konyaspor'da kısa bir süre çalıştım. Sergen hoca (Sergen Yalçın) belli de Konyaspor'un en kötü zamanına denk geldi. O sürede bile çok güzel ve inanılmaz işler yaptı. Sergen hocanın yaptıkları ortada. Bugün futbolda daha önceden çalıştığınız bir hocayla çalışmak sizin için daha kolay oluyor. Kulübün bana sunduğu değerde buraya gelmemdeki bir nedendi" ifadelerini kullandı.

Moryke Fofana, Sergen Yalçın'ın Evkur Yeni Malatyaspor'da olmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, şunları söyledi: "Başkanla kulübün gelecekteki planları adına konuştuk. Sergen hocanın burada olması beni mutlu ediyor ama bu benim daha rahat olacağım anlamına gelmez. Ben her zaman profesyonel bir oyuncu olarak her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım."

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceklerini kaydeden Fofana, "Avrupa Kupası'nda oynamak kolay değil. Bugün bu şartlara bütün takımlar iyi futbol oynuyor. Turu geçip, gruplara kalacağımızdan hiçbir şüphem yok. Çünkü kaliteli bir takımız. Geçen sene buraya gelmeden önce izlediğim Malatyaspor'un üstüne 3-4 transfer daha yapıldı. Tabi sadece Avrupa Kupası değil, ligde de iyi oynamamız lazım. Bizim için ligde çok önemli. Avrupa Kupası'nda da gidebileceğimiz en uzak yere kadar gitmeye çalışacağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Emre (4 yıl önce)
    Geçen sene buraya gelmeden önce izlediğim Malatyaspor’un üstüne 3-4 transfer daha yapıld.Ne diyo bu ?bunu çok pis kandırmışlar.Keske dediğin gibi olaydı da işler öle değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gelen e gidene bak transfer de sonra yorum yap emre mevcut kadro berbat
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Inşallah öyle olur mevcut kadro ile mucize nin mucizesi olur ne iceriyorlar size anlam veremedim bu kadro ile imkansız
    0
    0
    Yanıtla