SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gruplara Kalmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-09-29 01:10:12
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, hem ligde hem de kupada tek hedeflerinin oynadıkları maçı kazanmak olduğunu söyledi.

Ravcı, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Spor Toto 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor ile eşleşmelerini değerlendirdi.

Oynadıkları her maçı kazanmak istediklerini dile getiren Ravcı, “Hem kupada hem de ligde tek hedefimiz kimle oynuyorsak o maçı kazanmak. 24 Erzincanspor karşısında da hedefimiz o olacak. Kupada sürpriz sonuçlarda olabiliyor. BAL ve 3. Lig’den bu tura kalan takımlar var. Belki bundan sonraki turada alt liglerden takımlar kalacak. Biz gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Gerek ligde gerekse de kupada maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Hiçbir zaman futbolda rakibi küçümsemek veya rehavete kapılmak doğru değil. Çünkü futbolun tek affetmediği şey budur. Ligdeki maçlara hangi ciddiyetle çıkıyorsak, kupadaki maçlara da rakibimiz alt ligde de olsa aynı ciddiyetle çıkacağız. İnşallah turu da geçip, gruplara kalacağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    kupay gençleri götürün sakatık ve ceza olmadan bu süreci sonlandıralım kadromuz dar iki ceza 2 sakatlık sonrası çıkacağımız maç bize mağlubiyet olacaktır hedefimiz 1. ligde başarılı olmak olmalıdır başarı da süper lige çıkmaktır kupayı kazanamayacağımıza göre vakit kaybetmenin anlamı yok maddi değeri süper ligin yanında yok denecek kadar az olan bir kupa için ligi kaybetmeyelim pek çok süper lig takımı, 1. lig takımlı ilk maçlarda elendiler bile Erzincana gençleri götürmek yeterli olacaktır gruplara kalırsak grubumuzda süper lig 1. lig takımları olacak kış kıyamet haftalarında 6 maç yapmamız gerekecek zaten sahanın zemini sıkıntılı o kadar maçı peş peşe kaldırmaz oyuncularımızın haftada iki maç yapacak gücü de yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Diğerlerine katılıyorum ama maddiyat konusu kesinlikle yanlış. Türkiye Kupası'nın kulüplere ciddi oranda getirisi oluyor. Özellikle tur atlama durumunda
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (7 yıl önce)
    bu futbolla erzincan dan da boş dönersiniz.
    0
    0
    Yanıtla